Sąd, w dniu dzisiejszym wydał wyrok warunkowego zwolnienia z odbywania kary dla mężczyzny, który przez 18 lat niesłusznie był więziony. W TVN24 jest bezpośrednia relacja z oczekiwania na Jego wyjście na wolność. Wyobrażacie sobie, co On może czuć?
ta osoba która go skazała powinna mu płacić rente po 20 tys miesiecznie i pojsc siedziec na 10 lat
Na pewno trudnobędzie mu się odnaleźć w dzisiejszych czasach. Ale musi dostać odszkodowanie, bo z tego co mowiła jego mama jest zniszczony psychicznie. Pojsc do pracy w jego stanie to na ten moment niewykonalne.
13:47. Jak na to wpadłaś? Znowu tłumaczenie z polskiego na nasze?
13.47. Trudnobędzie? Kasandro, troszeczkę refleksji nad własną osobą i swoim postępowaniem.
Zejdźcie łaskawie ze mnie, co? Co Wam znowu nie pasuje? Nieprawdę napisałam? Będzie mu zapewne cholernie ciężko ,dlatego potrzebne mu odszkodowanie i to szybko na lekarzy i na w miarę normalne życie.
I piszcie na temat co?
14:00. To może ty zejdź już z nas i tego forum. Wszyscy wiedzą to, o czym ty odkrywczo piszesz.
Kasandro, pożyczysz mi swojego psychofana? Nie mam w co rzucać lotkami...
Proszę bardzo. Tylko,że ich jest całe stado ;) Nie wiem, czy nasz tyle lotek ;)
A odpowiadając adwersarzowi z 14.17 - nie Ty na szczęście decydujesz, kto tu może się wypowiadać a kto nie. Wiem,że Wam się to marzy...
Wracając do tematu. Być może nie napisałam nic odkrywczego. Ale oglądałam reportaż na temat Tomka i byłam w szoku słysząc na jakich podstawach został skazany. To dramat jego, jego mamy i rodziców tej dziewczynki bo teraz będą to przeżywać na nowo.
14:25. "Najgłośniejsze HURRRA! w orła nie zmieni knura"- J.Sztaudynger. Popatrz, jak by chłopina o tobie pisała, Kasandro:))) Jasnowidz?
To może być o każdym. I nauczcie się pisać na temat.
a i proszę bardzo..na temat..wyszedł dzięki prokuratorowi z PiSu :)
Zastanawia mnie od pewnego czasu, z czego wypływa tak duża niechęć anonimowych bohaterów do Kasandry. I doprawdy nie wiem. Czy Kasandra Wam ubliża, czy swoimi wpisami robi Wam krzywdę? Czy może Jej wypowiedzi (logiczne, na temat) są dla co niektórych zbyt mądre i nie do zrozumienia? Doszłam do wniosku, że lubią niektórzy tak bardzo krytykować (nie ważne czy krytyka jest słuszna, czy nie), bo we własnych oczach (tak im się wydaje) stają się mądrzejsi, no i ta polska hipokryzja - nie lubimy innych, nie lubimy mądrych ale lubimy wbijać szpile. Miłego dnia.
14:49. Trochę obiektywizmu w ocenach by Ci się przydało. Dziwne, że nie zauważasz jej nachalności, wulgaryzmów i obrażania wszystkich, którzy są innego zdania niż ta kobieta. "Niech was o to dupy nie bolą", mężczyźni według oceny tej osoby, to przeważnie "Cipeusze", a pozostała gawiedź, to "pelikaniki" łykające wszystko, co im podadzą. No, przepraszam, nic tylko czapki z głów dla subtelności kobiecej tej wyjątkowej mimozy. Gdzie Ty czytasz jej wypowiedzi przepełnione mądrością, bo chyba nie na tym Forum? Daj spokój kobieto z tą wazeliną.
15.13 a ja zgadzam się z emerytką,napisała całą prawdę.Co by Kasandra 66 nie napisała a zaraz masa krytyki.Co takiego niewłaściwego napisała ze tak na nią naskskujecie chociażby w tym wątku.Na tym forum jest cała masa głupich informacji nijak mających się do rzeczywistości i jest ok.Jak ktoś ma inne zdanie niż Ty 15.13 to już jest wazeliniarzem,chyba masz jakąś obsesje na punkcie Kasandry66.
15:32.To nie jest wątek o tej pani. Proszę wypowiadać się na temat.
Ustosunkowała się do wypowiedzi 15.13 wtedy ci nie przeszkadzało ze nie jest na temat.