Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Po 18 latach wychodzi na wolność!

Ilość postów: 210 | Odsłon: 7132 | Najnowszy post
  • Po 18 latach wychodzi na wolność!

Sąd, w dniu dzisiejszym wydał wyrok warunkowego zwolnienia z odbywania kary dla mężczyzny, który przez 18 lat niesłusznie był więziony. W TVN24 jest bezpośrednia relacja z oczekiwania na Jego wyjście na wolność. Wyobrażacie sobie, co On może czuć?

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Po 18 latach wychodzi na wolność!

ta osoba która go skazała powinna mu płacić rente po 20 tys miesiecznie i pojsc siedziec na 10 lat

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Po 18 latach wychodzi na wolność!

Na pewno trudnobędzie mu się odnaleźć w dzisiejszych czasach. Ale musi dostać odszkodowanie, bo z tego co mowiła jego mama jest zniszczony psychicznie. Pojsc do pracy w jego stanie to na ten moment niewykonalne.

Kasandra66
      Zgłoś
      Odpowiedz

13:47. Jak na to wpadłaś? Znowu tłumaczenie z polskiego na nasze?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

13.47. Trudnobędzie? Kasandro, troszeczkę refleksji nad własną osobą i swoim postępowaniem.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Zejdźcie łaskawie ze mnie, co? Co Wam znowu nie pasuje? Nieprawdę napisałam? Będzie mu zapewne cholernie ciężko ,dlatego potrzebne mu odszkodowanie i to szybko na lekarzy i na w miarę normalne życie.

I piszcie na temat co?

Kasandra66
            Zgłoś
            Odpowiedz

14:00. To może ty zejdź już z nas i tego forum. Wszyscy wiedzą to, o czym ty odkrywczo piszesz.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Kasandro, pożyczysz mi swojego psychofana? Nie mam w co rzucać lotkami...

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Proszę bardzo. Tylko,że ich jest całe stado ;) Nie wiem, czy nasz tyle lotek ;)

A odpowiadając adwersarzowi z 14.17 - nie Ty na szczęście decydujesz, kto tu może się wypowiadać a kto nie. Wiem,że Wam się to marzy...

Wracając do tematu. Być może nie napisałam nic odkrywczego. Ale oglądałam reportaż na temat Tomka i byłam w szoku słysząc na jakich podstawach został skazany. To dramat jego, jego mamy i rodziców tej dziewczynki bo teraz będą to przeżywać na nowo.

Kasandra66
                Zgłoś
                Odpowiedz

14:25. "Najgłośniejsze HURRRA! w orła nie zmieni knura"- J.Sztaudynger. Popatrz, jak by chłopina o tobie pisała, Kasandro:))) Jasnowidz?

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

To może być o każdym. I nauczcie się pisać na temat.

Kasandra66
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

a i proszę bardzo..na temat..wyszedł dzięki prokuratorowi z PiSu :)

Gość_realista
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Szkoda, że nie za pierwszym razem

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Zastanawia mnie od pewnego czasu, z czego wypływa tak duża niechęć anonimowych bohaterów do Kasandry. I doprawdy nie wiem. Czy Kasandra Wam ubliża, czy swoimi wpisami robi Wam krzywdę? Czy może Jej wypowiedzi (logiczne, na temat) są dla co niektórych zbyt mądre i nie do zrozumienia? Doszłam do wniosku, że lubią niektórzy tak bardzo krytykować (nie ważne czy krytyka jest słuszna, czy nie), bo we własnych oczach (tak im się wydaje) stają się mądrzejsi, no i ta polska hipokryzja - nie lubimy innych, nie lubimy mądrych ale lubimy wbijać szpile. Miłego dnia.

emerytka
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

14:49. Trochę obiektywizmu w ocenach by Ci się przydało. Dziwne, że nie zauważasz jej nachalności, wulgaryzmów i obrażania wszystkich, którzy są innego zdania niż ta kobieta. "Niech was o to dupy nie bolą", mężczyźni według oceny tej osoby, to przeważnie "Cipeusze", a pozostała gawiedź, to "pelikaniki" łykające wszystko, co im podadzą. No, przepraszam, nic tylko czapki z głów dla subtelności kobiecej tej wyjątkowej mimozy. Gdzie Ty czytasz jej wypowiedzi przepełnione mądrością, bo chyba nie na tym Forum? Daj spokój kobieto z tą wazeliną.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

15.13 a ja zgadzam się z emerytką,napisała całą prawdę.Co by Kasandra 66 nie napisała a zaraz masa krytyki.Co takiego niewłaściwego napisała ze tak na nią naskskujecie chociażby w tym wątku.Na tym forum jest cała masa głupich informacji nijak mających się do rzeczywistości i jest ok.Jak ktoś ma inne zdanie niż Ty 15.13 to już jest wazeliniarzem,chyba masz jakąś obsesje na punkcie Kasandry66.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

15:32.To nie jest wątek o tej pani. Proszę wypowiadać się na temat.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Ustosunkowała się do wypowiedzi 15.13 wtedy ci nie przeszkadzało ze nie jest na temat.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -