Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Odp.: Po 10 latach odwiedziłem Kielce. Dzieje się. Ostrowiec to wiocha

O czym Wy piszecie? Dzis w radio slyszalem, ze na rewitalizacje nawierzchni przed Palacem Biskupow przeznaczono 6milionow zlotych. Kieleckie MPK zaklada w kazdym autobusie monitoring w postaci 8 kamer , dodac cos jeszcze ? Uwazam, ze kwoty mowia same za siebie.

Gość_Mieszkaniec
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Kielce sie rozwijaja , az milo popatrzec. Na rewitalizacje dziedzinca przed Palacem biskupow przeznaczono 6 milionow zlotych, MPK kieleckie zaklada obecnie kamery w autobusach po 8 sztuk w kazdym. A nasze MPK bedzie handlowalo czesciami po rozbiorce na czynniki pierwsze rozsypujacego sie taboru. Czy ktos widzi subtelne roznice.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
          • Odp.: Po 10 latach odwiedziłem Kielce. Dzieje się. Ostrowiec to wiocha

A co wy myślicie, ze O-wiec to jakaś wielka aglomeracja? Zawsze była mieściną. Była , jest i będzie.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 29

no spoko mpk kielce prowadzą !a porownaj pks teras? pks ostrowiec czy pks kielce??? no i jak??

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

porownaj basen ostrowiec czy kielce??? porownaj hale sportowe ostrowiec czy kielce?? a jescze do niedawna mielismy o niebo lepszy stadion bo w ck byl kurnik?? i jak porownania wypadają?

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 31

mpk kielce to nie spółka miejska dlatego się poprawiło, gdyby u nas tak zrobiono 10 lat temu komunikacja miejska wyglądałaby też dobrze

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Nie porównuj miasta wojewódzkiego do postindustrialnego miasteczka emerytów, ostrowiec sie kurczy i to jest naturalna kolej rzeczy, zadne smutki i zadne żale tego nie zmienią, a ten proces nie jest ani zły ani dobry zwyczajna ewolucja.

saint
      Zgłoś
      Odpowiedz

Kielce też się kurczą jak każde miasto

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Kielce wypiękniały, zmieniły się. Miasto ma gospodarza, a my mamy to co widać wokół, brud, ulice i chodniki dziurawe, brak pomysłu na miasto. Ale jaki włodarz takie pomysły.

Gość_wieczorny
          Zgłoś
          Odpowiedz

Wyjdź poza centrum

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

jedna galeria handlowa w Kielcach to prawdziwa Galeria.

Galeria Ostrowiec to jak blaszany garaz... zalosc. chinskie budy w warszawie lepiej wygladaja.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 28

kielce spijaja cala smietanke ze srodkow unijnych, a na mniejsze miasta daja troche

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

w tym mieście to ciekawe szopki są emitowane .

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

co wy piszecie o wyglądzie marketów ,galerii czy nowoczesnych sklepów.popiszczie może o zakładach pracy ,o nowych inwestycjach.o bezrobociu,kto będzie chodził do tych sklepów jak nie będzie pracy

Gość_gosc jacek
                Zgłoś
                Odpowiedz

ponoc moze to planetarium bedzie w ostrowcu

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 35

Wszyscy mlodzi wyjezdzaja, bo nie ma perspektyw, zostaje tylko starsze pokolenie.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 36

Ludzie weźcie pod uwagę to że kielce przez te 10 lat prawie całą kasę przeznaczoną na całe województwo brało dla siebie. W o-cu przez 10 lat była tylko kasa na łatanie dziur w drogach ponieważ wszystkie pieniądze na drogi zostawały w Kielcach. Kielce skończyły remonty to wkońcu skapnęło nam parę groszy na remonty (przebudowę skrzyzowań). Teraz wkońcu takie miasta jak o-c Starachowice itp. itd. dostaną trochę kasy

Gość_ono
      Zgłoś
      Odpowiedz

a co wy piszecie za głupoty ,ja sprowadziłam się z mezem z Warszawy do Ostrowca mam kolezanke teraz w pracy która sprowadzila się 2 lata temu z mezem z Krakowa do Ostrowca i nam jeszcze jedna pare z pracy tez z Warszawy no może nie samej bo to Marki która tez mieszka na Patronackim i szyscy pracują I jak to się ma do waszych teorii i marudzenia.A ile osob pracuje z Opatowa co prawda mieszkają tu już po kilka lat ale jest takich rodzin mnustwo i tez tu pracują

Gość_Grazyna
        Zgłoś
        Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"
Branża: Biura rachunkowe
Dodaj firmę