Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Po 10 latach odwiedziłem Kielce. Dzieje się. Ostrowiec to wiocha

Ilość postów: 14 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Po 10 latach odwiedziłem Kielce. Dzieje się. Ostrowiec to wiocha”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Odp.: Po 10 latach odwiedziłem Kielce. Dzieje się. Ostrowiec to wiocha

Poczytajcie forum kieleckie. Tam prawie każdy mówi, że nie ma tam czego szukać i myśli o wyjeździe.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Ciężko żeby się rozwijał jeżeli ludzie żyją od pierwszego do pierwszego. Produkcja w Ostrowcu jest praktycznie żadna, a dodatkowo towarów nie ma kto kupować. Pierwszy z brzegu przykład - pracuję w jednej z Ostrowieckich firm, robimy zamówienia na całą Polskę, na Ostrowiec zrobiliśmy w tym roku tylko RAZ i to bardzo marne. W Ostrowcu nie ma popytu z prostego powodu, nie ma za co kupować. Nie ma popytu = nie ma podaży = produkcja dla okręgu zanika. Musicie iść na wybory i znowu zagłosować na PO lub PiS, wtedy na pewno będzie lepiej!

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

takie miasto emerytów coz dzieje sie coraz gorzej!!!moze p.lichota cos ruszy tym miastem i otworzy jakies biznes jedyna nadzieja.

Gość_cyyr
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Też mieszkam dziś w W-wie i tam się dzieje, praca jest, ale niestety napór takich wiesniaków jak Ty robi ze stolicy wiochę.Tacy jak ty na chwilę wyjeżdżają i już są warszawiakami.

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście skierowano w kogoś jakąkolwiek agresję lub namawia się do takiego zachowania (m.in.: nękanie, wyśmiewanie się, kpina, groźba, zastraszanie, szykanowanie, wyzywanie, poniżanie, negatywne porównanie); na tym Forum nie ma ani akceptacji, ani tolerancji dla takich zachowań.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Do gościa z 19:49; I będzie zatrudniał za max 1.680 brutto, albo na zlecenie?

Tu potrzebny jest poważny przemysł, który będzie zatrzyma w tym mieście też ludzi wykształconych, kadry techniczne, ekonomiczne zarabiających jakieś normalne pieniądze, a nie tylko magazynierów, kucharzy, sprzedawców kebaba i piwa.

No chyba, że o to chodzi - prostym ludem łatwiej sterować.

Gość_gość_wyborca
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Nie porównuj miasta wojewódzkiego do postindustrialnego miasteczka emerytów, ostrowiec sie kurczy i to jest naturalna kolej rzeczy, zadne smutki i zadne żale tego nie zmienią, a ten proces nie jest ani zły ani dobry zwyczajna ewolucja.

saint
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

O czym Wy piszecie? Dzis w radio slyszalem, ze na rewitalizacje nawierzchni przed Palacem Biskupow przeznaczono 6milionow zlotych. Kieleckie MPK zaklada w kazdym autobusie monitoring w postaci 8 kamer , dodac cos jeszcze ? Uwazam, ze kwoty mowia same za siebie.

Gość_Mieszkaniec
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 28

kielce spijaja cala smietanke ze srodkow unijnych, a na mniejsze miasta daja troche

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 33

co wy piszecie o wyglądzie marketów ,galerii czy nowoczesnych sklepów.popiszczie może o zakładach pracy ,o nowych inwestycjach.o bezrobociu,kto będzie chodził do tych sklepów jak nie będzie pracy

Gość_gosc jacek
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 38

Nie ma takiej możliwości, więc nie wprowadzaj ludzi w błąd. W Kielcach zmiany w porównaniu do innych miast tej wielkości są bardzo niewielkie.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 39

LUDZIE ,MOWICIE ,ZE NIC SIE NIE DZIEJ ,ALE DLACZEGO SAMI NIE OTWIERACIE SWOICH FIREMEK TYLKO CZEKACIE AZ WAM KTOS DA PRACE CZYLI KTOS ZA WAS POMYSLI I COS ZROBI ,Pomysl na firme to ciucholand albo lombard ewentualnie bar piwny ,Zacznijcie być konkurencyjni dla tych co już istnieja na rynku możecie rozwnez" podkradać "swoimi cenami firmy z innych miast i riobic cos taniej niż w istniejące firmy.

Gość_mno
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 47

Przez te dwie kadencje zrobiono w mieście więcej niż w poprzednich pięciu. Rozglądnij się zamiast powielać jakieś banialuki

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi (krytyka dla krytyki, negatywna krytyka bez podania argumentów, wytykanie pomyłek i braków); na tym Forum krytykę powiązaną z negatywną oceną należy popierać argumentami, np. negatywnie oceniona jakość wykonania usługi lub produktu musi być poparta faktami, danymi, uzasadnieniem itp.; nie należy upominać za drobne pomyłki w pisowni, ponieważ Forumowicze nie mają możliwości edycji napisanych przez siebie postów i ewentualnego poprawienia błędów.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 50

Kielce rozkwitają? W wizje i mrzonki chyba jak z tym lotniskiem.

• w poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi (krytyka dla krytyki, negatywna krytyka bez podania argumentów, wytykanie pomyłek i braków); na tym Forum krytykę powiązaną z negatywną oceną należy popierać argumentami, np. negatywnie oceniona jakość wykonania usługi lub produktu musi być poparta faktami, danymi, uzasadnieniem itp.; nie należy upominać za drobne pomyłki w pisowni, ponieważ Forumowicze nie mają możliwości edycji napisanych przez siebie postów i ewentualnego poprawienia błędów.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 52

W tym mieście wszystko jest uwikłane w śmierdzące interesy i nikt nie wystąpi przeciwko nikomu,dopóki trwa w tym bagnie, bo jeden na drugiego ma haki. Reszta, czyli 90% dużo widzi i dużo wie, ale nie wiadomo dlaczego nie działa. Może pora ..... .

Gość
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 9 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
KAMO usługi elektryczne
Branża: Elektryka
Dodaj firmę