Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Po 10 latach odwiedziłem Kielce. Dzieje się. Ostrowiec to wiocha

Ilość postów: 50 | Odsłon: 3705 | Najnowszy post
  • Po 10 latach odwiedziłem Kielce. Dzieje się. Ostrowiec to wiocha

Dawno nie byłem w Kielcach. Wczoraj pierwszy raz od chyba 10 lat. Zazwyczaj żyję w Warszawie.

Kielce rozwinęły się niesamowicie!

A Ostrowiec? Szkoda gadać. Ostrowiec to wiocha!

Gość_Łostrowiak
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Po 10 latach odwiedziłem Kielce. Dzieje się. Ostrowiec to wiocha

warszawa to wiocha

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ostrowiec się kurczy a Kielce rozrastają. U nas nic kompletnie się nie dzieje. Takich mamy włodarzy.

Gość_Tom
        Zgłoś
        Odpowiedz

Baltow sie rozwija Ostrowiec sie kurczy, to wiocha.

Gość_emigrant
          Zgłoś
          Odpowiedz

Czy to ważne gdzie się mieszka ,może nawet na wiosce lepiej w tej chwili niż w mieście ,byle mieć kase i zdrowie co to za różnica

Gość_Śmieszny jesteś
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Odp.: Po 10 latach odwiedziłem Kielce. Dzieje się. Ostrowiec to wiocha

Poczytajcie forum kieleckie. Tam prawie każdy mówi, że nie ma tam czego szukać i myśli o wyjeździe.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Ja byłam dzisiaj w Kielcach, także po 10 latach, by złożyć wniosek o paszport. Przeżyłam SZOK jak się rozwinęły Kielce. Stolica województwa bardzo nam wypiękniała, a Ostrowiec zdziadział okrutnie...

Mieszkamy w takiej większej wsi!!! Wstyd! Kogo my wybieramy do władz!

A tak na marginesie, dlaczego musimy jeździć w sprawie paszportu do Kielc!!! Chyba drugie miasto w województwie zasługuje na biuro paszportowe, co?

To się nazywa "władza i ich decyzje bliżej wyborców"! A oni wrzucają nam zaproszenia na wybory do skrzynek pocztowych... jak się nie wstydzą!

Gość_z Ostrowca
            Zgłoś
            Odpowiedz

Dwie nowe ulice na krzyż to całe piękno które zauważyłaś w Kielcach, a i pewnie piękna galeria handlowa. Wybierz się na Herby to zobaczysz XIX wiek

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

w Kielcach inni ludzie a tutaj masakra...............................

Gość_kasia
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

W Ostrowcu będzie fabryka Ikei i ikea ,KFC ,MILTIPLEX ,ORAZ DWIE NOWE GALERIE

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

ale spostrzeżenie, przecież wawa to sila nabywcza z takich wioch jak ostrowiec i gorszych wielka aglomeracja .........

streetnight
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

takie miasto emerytów coz dzieje sie coraz gorzej!!!moze p.lichota cos ruszy tym miastem i otworzy jakies biznes jedyna nadzieja.

Gość_cyyr
        Zgłoś
        Odpowiedz

Do gościa z 19:49; I będzie zatrudniał za max 1.680 brutto, albo na zlecenie?

Tu potrzebny jest poważny przemysł, który będzie zatrzyma w tym mieście też ludzi wykształconych, kadry techniczne, ekonomiczne zarabiających jakieś normalne pieniądze, a nie tylko magazynierów, kucharzy, sprzedawców kebaba i piwa.

No chyba, że o to chodzi - prostym ludem łatwiej sterować.

Gość_gość_wyborca
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Ciężko żeby się rozwijał jeżeli ludzie żyją od pierwszego do pierwszego. Produkcja w Ostrowcu jest praktycznie żadna, a dodatkowo towarów nie ma kto kupować. Pierwszy z brzegu przykład - pracuję w jednej z Ostrowieckich firm, robimy zamówienia na całą Polskę, na Ostrowiec zrobiliśmy w tym roku tylko RAZ i to bardzo marne. W Ostrowcu nie ma popytu z prostego powodu, nie ma za co kupować. Nie ma popytu = nie ma podaży = produkcja dla okręgu zanika. Musicie iść na wybory i znowu zagłosować na PO lub PiS, wtedy na pewno będzie lepiej!

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

a ja ogol mieszkam w Ny i po przyjezdzie do Warszawy uwazam, ze to wiocha.. natomiast w Ostrowcu jest cicho i spokojnie.. dobrze czasami zwolnic swoje zycie

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

jedz do berlina - zobaczysz wtedy ze wawa to wiocha i to okrutna

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

czym sie kielce rozwijają?? drogami??? zakładami>??? z mieszkańcami jadą w doł tak jak ostrowiec wiec o czym wy mówicie??? a prpopos fajny pks jest w kielcach taki ...yy amerykański ten dworzec heh

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

dokładnie, kielce sie wyludniaja - a to ze buduja to zasługa kasy z unii i urzedasów mądrzejszych, fakt dworzec mają ciagle zawodowy - wiocha

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -