witam i pytam. Ostatnio jak chciałam kupić wejście na 2 godziny to jakaś przemiła pani stwierdziła ,że mogę kupić tylko na godzine a teraz jest promocja ,,Świąteczne Pływanie" i może ktoś wie jak to z tym jest :D
pozdrawiam życze wesołych świąt
skoro przemiła pani tak powiedziała to pewnie tak jest
Cennik mówi co innego ,poziom kalkulacji z punktu widzenia matematyki jest na poziomie Tesco gdzie często więcej kosztuje tyle samo co mniejsza ilość a nawet drożej .Jest jakaś promocja po wykupie biletu na 3 h możesz siedzieć i cały dzień pod warunkiem ,że nie opuszczasz obiektu .Niestety nie pamiętam gdzie to czytałem .
http://www.mosir.ostrowiec.pl/cennik-mainmenu-61/pywalnia-mainmenu-24.html
Jest i promocja dla młodzieży oraz seniorów to wszystko można znaleźć na stronie mosiru .
Przemiła pani zapewne uznała, że już prima aprilis gdyż zawsze były na Rawszczyźnie bilety dwu- i nawet trzygodzinne. Według cennika na stronie MOSiR nadal są one dostępne.
no i właśnie to mnie zdziwiło bo zawsze kupowałam bilet dwugodzinny a nagle okazuje sie ,że takiego już kupić nie moge.
ta przemiła Pani chciala dla ciebie jak najlepiej a
ty do szukujesz sie winnej
Ja od roku chcę kupić bilet dwugodzinny to zawsze mi mówi: bilet na godzinę, a potem dopłata.
Mają ustalony cennik i jeśli ten cennik widnieje w jakimkolwiek miejscu (nawet na stronie internetowej) to osoba sprzedająca daną rzecz bądź usługę ma obowiązek sprzedać ją w cenie w jakiej widnieje w cenniku. W stosunku do rzeczy jedynym wyjątkiem jest sytuacja kiedy danej rzeczy nie ma w danej chwili - rzecz nie musi być wykreślona z cennika jeśli jej brak jest chwilowy. W stosunku do usług taka sytuacja zajść nie może więc jeśli nie sprzedają biletów na 2h to muszą wykreślić je z cennika.
Ta przemiła pani ma tyle do powiedzenia w sprawie cennika co żyd na gestapo.Ona tylko sprzedaje towar który ktoś ustalił odgórnie.