Biznes is biznes i nie ma o czym gadać
PRECZ Z PLATWORMA OBYWATELSKĄ!!!!!!!!!!!!!!!
Już niedługo przejdą do historii, tej niechlubnej..
pis-po jedno zło
Dla mnie PIS jest OK, tym bardziej że lepszej alternatywy nie widzę.
A co jest takiego ok w PIS? Przeciez maja jeszcze bardziej socjalistyczny program niz PO. Wszystkie partie rzadzace sa siebie warte, nie warto na ktorakolwiek oddawac glosu.
Polecam, madrze gada
PO mi się nie podoba i nie zgadzam się że mają socjalistyczny program. Jak dla mnie to raczej tłamszą ludzi, nie liczą się z ich zdaniem. Będę głosował na PIS, to już postanowione!
To nie licz na to ze cokolwiek sie zmieni
Właśnie na to liczę, bo byli już u władzy i bardzo mi się podobało to, co robili. Niestety, rządzili za krótko, mam nadzieję, że teraz będzie o wiele lepiej. Liczę przede wszystkim na to, że przywrócą wcześniejszy wiek emerytalny i wprowadzą zakaz handlu w niedzielę. Dam im szansę bo i tak nie ma na kogo głosować a na kogoś muszę. Oni najbardziej odpowiadają moim poglądom.
Pierwsze o czym powienien myslec kazdy kto chce objac wladze w kraju, to co zrobic zeby zmniejszyc zadluzenie panstwa i postawic gospodarke na nogi, a nie obiecywac i rozdawac socjale, jak chce to robic pis, ktory tak popierasz.
obejrz sb moze cos zrozumiesz
Na Korwina i tak nie zagłosuję, więc daruj sobie ;)
Chcesz nas wszystkich karać PIS'em, za to, ze nie idzie Ci za PO. Powiem Ci coś szczerze, jak teraz nie dajesz rady to i za PIS'u Twoje życie się nie poprawi, bo to bardzo podobne partie, tyle że PIS ma dodatek w postaci oszołomstwa smoleńskiego i innych chorych wyobrażeń, które ośmieszają nasz Kraj.
Moja propozycja: przy wyborach zagłosować na tego którego w sejmie nie było.Nie chodzi o to że będzie lepszy.Chodzi o to że chyba gorszy nie będzie.Dla przykładu wywalić "dobroczyńców".
Wierzę w jednego Tuska ojca wszech-uwielbianego, stworzyciela autostrad, stadionów i pendolino, wszystkich dotacji z unii widzianych i niewidzialnych. I w jednego pana ministra Rostowskiego, doradcę Tuska prawdomównego, który przez kryzys jest stworzony ze wszystkimi długami. Tusk z Tuska, europejskość z europejskości, fakty prawdziwe z TVN obiektywnego, przez Lisa stworzone i mówione, współistotne Tuskowi. A przez niego wszystko się stało, co się stać nie miało. On to dla nas lemingów i naszego ogłupienia, zstąpił z Gdańska i za sprawą ŚP Lecha Kaczyńskiego przyjął miliardy z Unii i stał się socjaldemokratą. Pomógł Grecji również za nas i pod namową Merkel został poklepany i pochwalony oraz ponownie wybrany jak oznajmia PKW.
:) fajne to
Ja też jestem zdania, że należałoby olać i PO i PIS i Ruchy i inne psiajuchy :) A dać szansę tym, którzy nie mieli okazji zaistnieć w parlamencie. Ja na przykład z wielką przyjemnością widziałbym tam w dyskusjach o Polsce Pana Janusza Korwina Mikke.
PO-obietnice puste i afery informatyczne ?
PIS i jego fazy smoleńskie ?
PAlikot z cyrkiem swoim ?
Komuniści posPZPRowscy?
Dajmy szansę Korwinowi. Mówię Wam.
pan Korwin Mikke był posłem 1 kadencji sejmu
Korwin - nie żartuj, to tylko folklor