pisdmen
Jak widać tylko ty piszesz pozytywnie o jedynej słusznej partii. Uciekasz się również do szydzenia z tych którzy myślą inaczej. Dokładnie tak jak robią to politycy PO.
Jednakże jak widać poparcie PO maleje co również odzwierciedla poparcie przez użytkowników tego forum Twoich postów.
Reasumując
Wasz czas się kończy!!
Na Polaków nie działa już rekonstrukcja rządu. PO wyślemy do lamusa!
ale wow, co za serce..
Żona premiera wyznała, że czasem jej mąż płacze. - Nie lubię takich sytuacji, kiedy mężczyzna płacze. Czasami płacze bezsensownie, oglądając filmy, "Króla Lwa" z córką, albo mecze, jak nasi wygrywają - mówiła Tusk.
Dlaczego nie PO,przecież tak im dobrze idzie,ja mam dobrze.
to prawda... cała prawda, całą dobę
cała nasza młodzieżówka wzruszyła się na wieść, że premier potrafi zapłakać w czasie "Króla Lwa"... my też na tę wieść płakaliśmy wszyscy jak bobry !!!
Uwierzycie ?
Nasz premier - niczym chłopak z sąsiedztwa.
A to i zaharatać w gałę potrafi, i zapłakać na bajce... a jak trzeba to i pięścią w stół walnąć potrafi.
ta przypowieść o premierze odmieniła każdego z nas.
to już na zawsze pozostanie w naszych sercach...
i nic już nie będzie takie jak dawniej
z pionierskim pozdrowieniem
to mówiłem ja, pionier radziecki
tyle lat okradaja nas a my na to pozwalamy--rozliczyc ich i zostawic w skarpetkach
Stan obecny: żydokomuna w wersji PO-PSL. Zapotrzebowanie społeczne: partia narodowo-chrześcijańska (ewentualna koalicja z PiS).
Kto i z czego?
Kiedyś nasze wnuki będą uczyły się o tym jak Tusk i jego ekipa zniszczyły kraj. Zobaczycie, przyjdzie taki czas.
Tyle Twojego. Z Twoich wypocin ja się śmieje codziennie.
dziś smiejesz się ty, po wyborach będę śmiał się ja komuszku
Tusk i jego ekipa rozwalili nasz kraj. Jeszcze kiedyś za to zapłacą. Póki co, tak na deserek.. http://finanse.wp.pl/kat,1033719,title,Bedzie-pozew-zbiorowy-przeciwko-reformie-OFE,wid,16222504,wiadomosc.html?ticaid=111c62&_ticrsn=5