zapewne jest już za stara i to ostatni dzwonek heheh:)
szybciej w ciaze zajdziesz jezeli bedziecie sie kochac bez zabezpieczenia, najlepiej w twoja owulacje a nie biorac leki.
No ja sie staram z mężem już dwa lata i narazie nici. A co to brania czegoś to nie wiem,bo sama nic nie biorę, i z chęcia dowiem się co proponujecie. I oczywiście życzę Ci małej pociechy.
Najłatwiej się zachodzi jak się tego nie chce i nie planuje, taki to przewrotny los. Jak się bardzo nastawisz że chcesz, facet też to zwykle jest problem i pary po kilka miesięcy jak nie lat się starają mimo że ze zdrowiem wszystko ok.
tylko pomyśl sobie o tym że tak naprawde to ten dzidzuś nie chciałby (jeśli miałby na to wpływ) urodzic sie w tych czasach a na dodatek w ostrowcu
ale pieprzysz za przeproszeniem.... to że urodzi się w Ostrowcu nie znaczy że mu sie w zyciu nie powiedzie... co to za gadanie!!!!! ja urodziłam się w Ostrowcu i cieszę się kiedy mogę przyjechać z Krakowa do Ostrowca do mojej rodziny !!! wiec nie pieprz głupot!!!!!!a jesli chodzi o starania :D heeh zalezy czy masz regularne czy nei regularne miesiaczki ja osobiscie mialam regularne :) i w ten tydzien kiedy mialam miec owulacje kochalismy się z mężem codziennie :) i jest :))
Normalnie teksty nie których są tak ambitne jak klub który gra pod nazwą KSZO 1929 i ludzie jemu kibicujący.
ale durny komentarz :-) ale się uśmiałem :-)
gościu z 22:03, po poście poznałeś urodę jego autorki?
witaj
Jesli chcesz to CI zrobie i bez tabletek :)
Jesli zostaniesz moja zoną??
najlepiej w takiej sytuacji poradzic sie lekarza... i przede wszystki zrobic pelen pakiet badan dla par starajacych sie o dziecko, np. w anamedzie mozna wykonac takie badania, koszt. ok 100zł ale przynajmniej masz pewnosc czy wszytsko z tb ok... kwas foliowy ok, ale sa tez inne substancje wspomagajace np. zycie plemnikow, tak jak mowie najlepiej wizyta u lekarza:)