Nie rozumiem dlaczego pytasz o to jak mają się te zarobki do zarobków OSTROWIECKICH? Przecież to czysty id..... nie powiem co. Równie dobrze mógłbyś napisać "jak to się ma do zarobków w Londynie?" sens byłby identyczny. Z uwagi na to, że nie ma cię praktycznie w żadnym z tych miejsc. 4000 zł za taką pracę to psie pieniądze. Przecież za granicą jakby komuś zaproponowali 1000 euro za włóczenie się po Europie to by zostali wyśmiani.
w hucie tak placa ? zazdroszcze...ja mam na reke 1000 pln na "kombinowanej umowie" zlecenie i kazdego miesiaca blisko oficjalnych 160 godz. dodatkowe blisko 100 nadgodzin,ktore moge kiedys odebrac,a i tak nie moge....
kolego spanie w kabinie tzw kurniku,gotownie na stacjach benzynowych jak masz małą butle,prysznic na stacji raz na jakisc czas noi jazda ile sie da 500-1000km dziennie bo w tych autach do 3,5tony nie ma tachografu bedziesz tyrał jak koń jedna wielka poniewierka takich ogłoszeń w necie jest masa i znam chlopakow co po miesiacu rezygnowali a tez lubili jezdzic wiec sie dobrze zastanow
22:09 nie wiem kto dziś gotuje w aucie. coś ci się pokitrało. może 20lat temu. mój mąz jeździł kilka lat i wtedy pensja była spoko a dziś, dziś lepiej siedzieć w domu niż tułać się po knajpach, kąpać na cpn (jak ktoś brudas to i tydzień się nie wykąpie, a inny codziennie i dwa razy). Jednak uważam, że za takąpracę to powinno być z 10tys a nie 4 i się jarać.