to bierz i się nie zastanawiaj,na forum ci ją sprzątną
To malo ci zaproponowali
Skoro 3 tygodnie za granicą to jak się to ma do pracy w Ostrowcu? Zarobki branżowe sprawdzaj i nie porównuj do tych ostrowieckich.
Bardzo mała kwota jak na takie warunki pracy. Żaden międzynarodowy kierowca z doświadczeniem za taką kwotę nie będzie pracował. Weź pod uwagę to, że będziesz musiał się przez te trzy tygodnie utrzymać więc dojdą Ci koszty, które różnie się kształtują w zależności od Twoich potrzeb. Nie porównuj tej kwoty do zarobków Ostrowieckich bo to bez sensu.
Bus międzynarodowy? Według mnie tragiczne zarobki, tyle niebezpieczeństw czeka na drodze, każdego dnia możesz stracić życie. Szukają pracownika czy niewolnika? To ja zarobię prawie 3000 zł w Ostrowcu i jestem cały czas na miejscu z rodziną.
Taką wypłatę to mam w hucie
Jak na wyjazdy międzynarodowe to faktycznie wynagrodzenie nie adekwatne , rozumiem jakby na terenenie kraju to było to tak , ale poza granice i taka stawka to wyzysk
w hucie tak placa ? zazdroszcze...ja mam na reke 1000 pln na "kombinowanej umowie" zlecenie i kazdego miesiaca blisko oficjalnych 160 godz. dodatkowe blisko 100 nadgodzin,ktore moge kiedys odebrac,a i tak nie moge....
Zależy od człowieka, kim jesteś, czego oczekujesz i co masz na miejscu w Ostrowcu. Jeśli tu masz pracę po 8h dziennie, gdzie wracasz do domu normalnie i jesteś na co dzień z żoną i dziećmi za powiedzmy 2500 zł, to nie wiem czy warto za ten tysiąc zł więcej rezygnować z normalnego życia i rodziny i robić jak niewolnik. Mnóstwo wyrzeczeń, praca ciężka i niebezpieczna. Na TIRach kierowcy zarabiają sporo więcej. Jak dla mnie nie byłoby warto, ale np. dla młodego, kawalera może i spoko. Musisz przekalkulować sobie i sam podjąć decyzję.
Poszukaj innych ofert, jest ich wiele. W międzynarodowym transporcie ciężarowym przy takim samym systemie pracy kierowcy zarabiają drugie tyle. To co opisujesz może być dobre na zdobycie doświadczenia ale nic więcej. Zresztą sam się przekonasz. Powodzenia.
kolego spanie w kabinie tzw kurniku,gotownie na stacjach benzynowych jak masz małą butle,prysznic na stacji raz na jakisc czas noi jazda ile sie da 500-1000km dziennie bo w tych autach do 3,5tony nie ma tachografu bedziesz tyrał jak koń jedna wielka poniewierka takich ogłoszeń w necie jest masa i znam chlopakow co po miesiacu rezygnowali a tez lubili jezdzic wiec sie dobrze zastanow
22:09 nie wiem kto dziś gotuje w aucie. coś ci się pokitrało. może 20lat temu. mój mąz jeździł kilka lat i wtedy pensja była spoko a dziś, dziś lepiej siedzieć w domu niż tułać się po knajpach, kąpać na cpn (jak ktoś brudas to i tydzień się nie wykąpie, a inny codziennie i dwa razy). Jednak uważam, że za takąpracę to powinno być z 10tys a nie 4 i się jarać.
Ja gotuję do tej pory gościu 06:37. Nie zawsze jest szansa na to aby stanąć na pauzę w miejscu gdzie można coś zjeść. Różnie bywa. Inna sprawa to to, że taniej jest. Tak więc nie pisz za wszystkich.
18"00 dziś na tirach zarabiają bardzo mało i dają się dy..ać zamiast olać pracodawców. Zobaczcie ile jest ofert pracy na kierowcę, w żadnym zawodzie aż tyle ich nie ma. Nie pójść mc do pracy i pracodawca da pensję na jaką się zasługuje a nie 3-4tys i spanie w kabinie, umowa na najniższą, mandaty za niesprawne auta i w ogóle gorszej pracy nie ma. Już lepiej być policjantem za połowę tego.
17:53 to prawda. Policjant, tzn ten krawężnik się nie napracuje, wiatr z głowy a i satysfakcja jak lubi ludzi gnębić i zarobi ze 2,5ty. Kierowca tira zasuwa, musi myślec, odpowiedzialność ogromna i ma ile? 4tys? Może 5 ale śpi w aucie.