Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Płaca 3500-4500 zł. Jak to się ma do zarobków w Ostrowcu?

Ilość postów: 24 | Odsłon: 2994 | Najnowszy post
  • Płaca 3500-4500 zł. Jak to się ma do zarobków w Ostrowcu?

Mam ofertę pracy busa międzynarodowego auto z 2015r 3 tygodnie za granicą i 1 tydzień w domu. Płaca to średnio 3500-4500zł. Szef i firma pewna. Jak to się ma do zarobków w Ostrowcu??

igorigor
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Płaca 3500-4500 zł. Jak to się ma do zarobków w Ostrowcu?

to bierz i się nie zastanawiaj,na forum ci ją sprzątną

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

To malo ci zaproponowali

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Płaca 3500-4500 zł. Jak to się ma do zarobków w Ostrowcu?

Skoro 3 tygodnie za granicą to jak się to ma do pracy w Ostrowcu? Zarobki branżowe sprawdzaj i nie porównuj do tych ostrowieckich.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Bardzo mała kwota jak na takie warunki pracy. Żaden międzynarodowy kierowca z doświadczeniem za taką kwotę nie będzie pracował. Weź pod uwagę to, że będziesz musiał się przez te trzy tygodnie utrzymać więc dojdą Ci koszty, które różnie się kształtują w zależności od Twoich potrzeb. Nie porównuj tej kwoty do zarobków Ostrowieckich bo to bez sensu.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Bus międzynarodowy? Według mnie tragiczne zarobki, tyle niebezpieczeństw czeka na drodze, każdego dnia możesz stracić życie. Szukają pracownika czy niewolnika? To ja zarobię prawie 3000 zł w Ostrowcu i jestem cały czas na miejscu z rodziną.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Taką wypłatę to mam w hucie

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Jak na wyjazdy międzynarodowe to faktycznie wynagrodzenie nie adekwatne , rozumiem jakby na terenenie kraju to było to tak , ale poza granice i taka stawka to wyzysk

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

w hucie tak placa ? zazdroszcze...ja mam na reke 1000 pln na "kombinowanej umowie" zlecenie i kazdego miesiaca blisko oficjalnych 160 godz. dodatkowe blisko 100 nadgodzin,ktore moge kiedys odebrac,a i tak nie moge....

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Zależy od człowieka, kim jesteś, czego oczekujesz i co masz na miejscu w Ostrowcu. Jeśli tu masz pracę po 8h dziennie, gdzie wracasz do domu normalnie i jesteś na co dzień z żoną i dziećmi za powiedzmy 2500 zł, to nie wiem czy warto za ten tysiąc zł więcej rezygnować z normalnego życia i rodziny i robić jak niewolnik. Mnóstwo wyrzeczeń, praca ciężka i niebezpieczna. Na TIRach kierowcy zarabiają sporo więcej. Jak dla mnie nie byłoby warto, ale np. dla młodego, kawalera może i spoko. Musisz przekalkulować sobie i sam podjąć decyzję.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Jestem młodym kawalerem a na miejscu mam utrzymanie + jakaś tam pensyjka. Lubię jazdę a to co mam na miejscu średnio mnie satysfakcjonuję. Robota z polecenia od kumpla.

igorigor
        Zgłoś
        Odpowiedz

Poszukaj innych ofert, jest ich wiele. W międzynarodowym transporcie ciężarowym przy takim samym systemie pracy kierowcy zarabiają drugie tyle. To co opisujesz może być dobre na zdobycie doświadczenia ale nic więcej. Zresztą sam się przekonasz. Powodzenia.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

kolego spanie w kabinie tzw kurniku,gotownie na stacjach benzynowych jak masz małą butle,prysznic na stacji raz na jakisc czas noi jazda ile sie da 500-1000km dziennie bo w tych autach do 3,5tony nie ma tachografu bedziesz tyrał jak koń jedna wielka poniewierka takich ogłoszeń w necie jest masa i znam chlopakow co po miesiacu rezygnowali a tez lubili jezdzic wiec sie dobrze zastanow

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

22:09 nie wiem kto dziś gotuje w aucie. coś ci się pokitrało. może 20lat temu. mój mąz jeździł kilka lat i wtedy pensja była spoko a dziś, dziś lepiej siedzieć w domu niż tułać się po knajpach, kąpać na cpn (jak ktoś brudas to i tydzień się nie wykąpie, a inny codziennie i dwa razy). Jednak uważam, że za takąpracę to powinno być z 10tys a nie 4 i się jarać.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Ja gotuję do tej pory gościu 06:37. Nie zawsze jest szansa na to aby stanąć na pauzę w miejscu gdzie można coś zjeść. Różnie bywa. Inna sprawa to to, że taniej jest. Tak więc nie pisz za wszystkich.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

18"00 dziś na tirach zarabiają bardzo mało i dają się dy..ać zamiast olać pracodawców. Zobaczcie ile jest ofert pracy na kierowcę, w żadnym zawodzie aż tyle ich nie ma. Nie pójść mc do pracy i pracodawca da pensję na jaką się zasługuje a nie 3-4tys i spanie w kabinie, umowa na najniższą, mandaty za niesprawne auta i w ogóle gorszej pracy nie ma. Już lepiej być policjantem za połowę tego.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

6.34 a to prawda

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

17:53 to prawda. Policjant, tzn ten krawężnik się nie napracuje, wiatr z głowy a i satysfakcja jak lubi ludzi gnębić i zarobi ze 2,5ty. Kierowca tira zasuwa, musi myślec, odpowiedzialność ogromna i ma ile? 4tys? Może 5 ale śpi w aucie.

Eulalia
            Zgłoś
            Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę