Jeżdżę bardzo często PKSem ostrowieckim jak i innymi typu stalowa wola, tarnobrzeg, veolia i uważam, że nasz PKS ma świetną flotę, żadne trupy, bardzo wygodnie podróżuje się naszym PKSem. Ceny też konkurencyjne.
Kaem śpiewa jak w Misu " łubud dubu.....klubu"
Zajrzałem tu przypadkiem czytam i nie bardzo mogę uwierzyć ze w kryzysie zarobki zarzadzających PKS są takie olbrzymie a człowiek musi przezyc za 2500 na rodzinę z dwójką dzieci
Jaki smród i brud, przecież podobno sprząta ta słynna firma MUSI i aż tak jest źle:)
Prawda jest taka ,że Marian Osuch zmodernizował ten PKS i to on ma największy wkład w jego obecny stan. Marian ma teraz Szacunek, a ciekawe co będzie miał ten obecny pan. PKS ratuje się oszczędnościami na kierowcach, fajnie rozrośnięta jest biurokracja. Prywatny właściciel nie pozwoliłby sobie na takie rozrosty ,,swoich"
BUSY TO JEST PRZYSZŁOŚĆ !!!!!!!!
to jest przyszłość
To czemu nie kupia busow ?
Moze nie ma najgorszej floty, ale bez przesady, ze jedna z najlepszych w Polsce! Czy chociażby w Woj. Świetokrzyskim.
A zarobki powinny byc wyplacane od zysku wyracowanego w firmie a jesli ktos zle zarzadza to powininien odpowiadac finansowo bo inaczej w naszym kraju sie nic nie zmieni.
dokladnie
PKS żyje z "tłuszczyku" zgromadzonego w czasach M. Osucha. Za jego rządów najstarszy Autosan miał 10 lat. Teraz nie znajdziesz młodszego od 13 lat. Średnia wieku taboru sięga 20 lat. Utrzymanie takiego muzeum kosztuje fortunę.
"Tłuszczyk" się kończy - widać tylko skórę i kości. Szkoda, szkoda...
do Prezesa za 4500zł mogę dyrektorować
Straszna mieszanka na tym forum, o co właściwi chodzi?
Czy Prezes PKS zarabia 6 czy 15tysięcy czy może dużo więcej i czy na rękę czy brutto a ile naprawdę zarabiają pracownicy PKS
znam sytuacje w pks poniewaz mój mąż pracował i szczerze mówiąc po studiach i pracy w pks 7 lat dostał wypłate 1100 do ręki
kierowca 1100zł za to gburstwo to i tak za duzo ,jechalam kiedys do warszawy zapytalam o cos kierowce w ten ze niema czasu na glupie odpowiedzi a zapytalam na ktora ma byc w warszawie aj szkoda slow a pozniej maja pretensje ze malo ludzi jezdzi.
Jakie pytanie taka odpowiedź? Przewidzieć godzinę przyjazdu do Wawy to trzeba pytać wróżki nie kierowcy.
tyle zarabial bo byl slaby kierowca,