Pizzeria pod samolotem, tego samego właściciela co primo, bardzo nie polecam, pizza słodka, zamiast sosu zwykły keczup, sosy do pizzy sztuczne w ogole nie czuć czosnku... Ten sam właściciel oby restauracji, a taka rozbieżność pomiędzy smakiem, osobiście polecam bardziej primo!
Tego samego co Primo, czy co Casablanca, bo tam się zmienia jak w kalejdoskopie
Właściciel ten sam co Casablanka nie Primo
Właściciel ten sam, który ma Primo, nawet pracownicy ci sami. Powiem tak. w Primo płaci sie za sosy ale chociaż dostaje się prostokątny spory pojemniczek, tu dostałem małe okrągłe cos co skończyło sie po dwóch kawałkach i smakowało najtańszym majonezem. ciasto dobre, ale składników w porównaniu nawet z pizzą z Primo tyle co kot napłakał, na 45 cm było az 6 plasterków ogórka. Ale co najgorsze, pizza smakowała jak...plastik albo folia, wydaje mi się, że to zasługa sera. Lubię pizzę, typowo włoska i typowo polską grubsza ale po tej było mi przez 2 godziny niedobrze. Primo dobre, casablanka też mi smakowało ale tu zamówiłem pierwszy i ostatni raz.
Zamówiłam pierwszy raz . Ta pizza była słodka. Sosu pod składnikami było tyle że całe ciasto przemokło. Nie dało się tego zjeść mało tego faktycznie składników było tyle że również trafiło mi się 7 plasterków ogórka i 5 wędliny. Ciasto takie same jak w primo ale różnica smaku ogromna. Dla dzieci może być ale czy osoba starszym podejdzie nie wiem czas pokaże.
Czytam poprzednie posty i muszę się z nimi zgodzić. Pizza nijaka. Ja dla przykładu zamawialam tą ze szpinakiem i nie dało się jej zjesc bo była za słodka. Sam sos "keczupowy" było czuć zamiast szpinaku. Fety parę kosteczek rzucone.
Trochę się zawiodłam myślałam że na start pizzerii by nalapac klientów będzie Pizza bomba..A okazała się trąba :(
Masz rację pizza ta sama co gg primo a teraz szuka do pracy naiwnych za 10zł na h hhttpschyba inspekcja pracy ie jeszcze nie trafiła https://www.olx.pl/i2/oferta/kucharz-kuchnia-wloska-i-amerykanska-CID4-IDjhWqL.html#:cb6f10f5f4
A nie prościej zrobić samemu w domu? Chętnie podzielę się znakomitym przepisem na ciasto oraz sosy. Zrobienie pizzy to maks 20 - 25 minut.
Prościej? No nie wydaje mi się. Najpierw musisz zrobić zakupy produktów, przygotować sos, ciasto, wypiec. A po tym wszystkim trzeba posprzątać bajzel i pozmywać naczynia. Nie licząc już nawet kosztów wody i gazu/prądu na przygotowanie. Jeśli wg Ciebie zrobienie pizzy to 25 minut to kompletnie nie liczysz wszystkich składowych przed i po samym procesie przygotowania. W domu może być smaczniejsza, ale w lokalu jest wygodniej. Jak ktoś ma czas na takie zabawy to może pizzę robić w domu, na pewno będzie smaczniejsza bo własna i wiesz co w niej masz, ale robiona na zamówienie jest wygodniejsza - coś za coś.
Jeśli masz dobry przepis to poproszę. Mam zamiar dziś robić ;)
pizza nie jest najgorsza , ale faktycznie sosy są straszne , pomidorowy jak koncentrat pomidorowy a , a'la czosnkowy zbyt mocno doprawiony cukrem . Osobiście nie polecam pizzy z sosem beszamel . Straszna !
Ludzie na kuchni powinni chodzić w czepkach albo chociażby w związanych włosach , bo znalezc wlosa w pizzy to wcale nic przyjemnego ... długi , ciągnący się w serze rozdzielając kawałki ... a pani zamiast przeprosić sugerowała że ten włos to wcale nie od nich ! Ludzie szanujmy się :( dno.
20-25 minut , chyba żona albo mama Ci robi tą pizze skoro uważasz, że taki czas przygotowania wynosi
Daj mi Twoje namiary na piotr(malpa)astronomia.ostrowiec.pl