Wie ktos może gdzie można zjeść bądź kupic na wynos dobrą pizze u nas?
Słyszałam, że gdzieś na Sandomierskiej niedaleko CKU maja niezłą, ale nie mam kontaktu, ani pewności czy jest dobra.
Proszę o opinie na temat naszych pizzeri.
ja uwielbiam pizze na Ogrodach nigdy mnie nie zawiodła
Tylko a'propos.Pizza najlepsza ze wszystkich.No wg mojego gustu i smaku.W żadnej innej pizzeri nie smakuje mi pizza jak tam.Lubię jeszcze raz na jakiś czas skoczyć z dzieciakami do Margairty,też mi smakuje.
Tak to prawda.
Na Sandomierskiej w restauracji Regasa jest pyszna pizza- na miejscu i na dowóz. Mają również świetną stronkę internetową, na której jest wszystko napisane. Pizza największa w mieście -60 cm i naprawdę dobra. polecam.
niedaleko Cku? to tej to chyba juz dawno dawno nie ma, a'propos tak, i ja tam bardzo lubie pizze z labiryntu :) naparwde jak dla mnie najlepsza w o-c. Na ogrodach tez pyszna ale tam to taka domowa ;p
regasa - mielonka zamiast szynki
a'propos - spalone ciasto po bokach, a na spodzie guma
Ja tylko Nic Nowego. Apropos też dobra.
Nieprawda że w Regasie mielonka zamiast szynki!!!
Zamawiałam parę dni temu i szynka była, a nie mielonka, więc nie pisz głupot!
Naprawdę polecam, bo smaczna, w przystępnej cenie i duża!
Moi drodzy, są lokale z dobrą pizzą, są z byle jaką, jeden, może dwa z bardzo dobrą. Lubię pizzę i chętnie zamawiałem lub wychodziłem do lokali,różnych , dla urozmaicenia, ale zaprzestałem tego, od kiedy postanowiłem powrócić po latach do własnoręcznego wyrabiania tego dania. Bez problemu znajdziecie przepisy na ciasto, bo ono jest bazą pizzy i decyduje o całości. Po prostu moja pizza jest lepsza niż podawana w którymkolwiek z lokali, naprawdę, lepiej smakuje i nie daje żadnych negatywnych reakcji układu pokarmowego. Po prostu wiem, że leżą na niej składniki pierwszej jakości i świeżości. Świetnie smakuje nawet drugiego dnia. No i koszty też są niższe, choć nie jest to powód mojej rezygnacji z zamawiania pizzy w lokalach gastronomicznych. W restauracji jem to, czego nie przygotuję w domu, z przyczyn technicznych, warsztatowych, czy trudności w dostępie składnika. Polecam wszystkim, może nie za pierwszym razem uzyskacie efekt idealny, ale na pewno poczujecie, że jesteście w stanie zrobić sobie znakomity włoski placek z grzybami i cebulą, i czymkolwiek zechcecie i w dowolnej proporcji. Polecam, choć życzę jak najlepiej prowadzącym restaurację, ale potrzebna jest w Ostrowcu konkurencja jakościowa a nie tylko cenowa. ZRÓBMY SOBIE PIZZĘ!