W gyrosie brakowało 3 frytek jak mam teraz żyć,pomocy hehe
Czy lubię - nie, nie lubię - ale po dwóch latach harówki we włoskiej pizzeri wiem, jak trudno sprawić, by pizza wyrabiana ręcznie miała zawsze ten sam wymiar - raz dwa cm mniejsza, raz - trzy cm większa. Zawsze idealnie wymierzone będzie tylko ciasto produkowane masowo, wycinane przez maszynę. Kupujcie takie i problem z głowy, a to ze leżalo pól roku w sklepowej zamrażarce - to już inna sprawa
co ma robienie ciasta do wymiaru pizzy, jak w poście pisze że samo opakowanie jest mniejsze o 1cm. niż wymiar pizzy na ulotce. A poza tym 2cm. pomnożyć przez cały obwód pizzy to wyjdzie trochę więcej niż mowa o w/w dwóch centymetrach.
w tym mieście nikomu nic nie smakuje jest za małe , marne zarobki , fszystkie firmy są do bani , najlepiej zaszczuć właściciela obrzucić błotem dobrą firme bo to nieudacznikom pomaga . podziwam pana odwage że się pan podpisał i życze sukcesów . Nawet jakby średnica miała dwa metry to by napisali że niedopieczona.
ale macie problemy co za diot mierzy pizze!!buhaaha