Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Pizza na Maxa

Ilość postów: 2 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Pizza na Maxa”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Pizza na Maxa

Jednym słowem ---> ŻENADA !!!

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi (krytyka dla krytyki, negatywna krytyka bez podania argumentów, wytykanie pomyłek i braków); na tym Forum krytykę powiązaną z negatywną oceną należy popierać argumentami, np. negatywnie oceniona jakość wykonania usługi lub produktu musi być poparta faktami, danymi, uzasadnieniem itp.; nie należy upominać za drobne pomyłki w pisowni, ponieważ Forumowicze nie mają możliwości edycji napisanych przez siebie postów i ewentualnego poprawienia błędów.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość_Ozz
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Odp.: Pizza na Maxa

Tam szefowa czy Menagerka jest taka strasznie nie miła dla klientów, że masakra, gdybym był jej szefem, absolutnie bez gadania bym Ją już dawno zwolił gdyż strasznie nie miło się odzywa do Swoich klientów w Pizzerni, kto to widział... byłem świadkiem iż w dniu 6.07.2013r. to była Sobota, na górze była potańcówka tak zwana, wpadło trzech chłopaków, zaczęło śpiewać Sobie z nimi piosenki, tańcowali z innymi ludźmi, było wesoło i jeden z nich chciał zaśpiewać, no to ten Pan który prowadził potańcówkę mówił, że dzisiaj nie da rady i żeby przyjść w niedziele, aaa ta Pani wielka menager czy tam szefowa wpadła i nagle do nich, ale nie dystutuj bo nie musisz, nie to nie... i się zaczęła tam kłótnia... oczywiście Ja na Swoim miejscu na pewno już nie polecę tego lokalu ze względu na kulturę tej osoby, wolę iść do konkurencji niż do tego maxa gdzie jest taki zarząd uprzejmy. Teraz Sobie pewnie każdy czytając mój post myśli, że jestem z konkurencji, nie prawda, to tylko czyste fakty tej Pani, kto Wie to Wie o Co chodzi i o kogo... Na pewno nie tylko Ja byłem świadkiem takich scen jak w Sobotę. Aż mi żal tych pracowników... naprawdę bo Co oni mają z taką menagerką czy też szefową... szkoda ich, CIEKAWE DLACZEGO CO CHWILE SĄ OGŁOSZENIA "PRZYJMĘ DO PRACY DO PIZZA NA MAXA" to właśnie teraz Sobie zdałem sprawę dlaczego, ze względu na tą szefową i wiem również z pewnych źródeł iż ta pani wchodzi Sobie na to forum i robi reklamę i piszę wątki jaki to jej lokal nie jest pod innymi nickami. Pozdrawiam

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście powielono treść posta, który został dodany na Forum w ostatnim czasie, w taki sposób, że treść powielającego posta ma taką samą lub bardzo zbliżoną zawartość i znaczenie do powielonego posta; nie dodawaj w tym samym czasie wielokrotnie identycznych lub bardzo podobnych postów oraz nie rozpoczynaj wątków, które w ostatnim czasie zostały już rozpoczęte lub gdy post rozpoczynający, ze względu na swoją zawartość i znaczenie, może być częścią rozpoczętego już istniejącego wątku.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
W tym wątku znajdują się 2 posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę