Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Piwnica do wynajęcia - 7,5 metra kw. - za ile w Ostrowcu?

Ilość postów: 7 | Odsłon: 1086 | Najnowszy post
  • Piwnica do wynajęcia - 7,5 metra kw. - za ile w Ostrowcu?

Czy ktoś może wie za ile można wynająć piwnicę o pow.7,5m tzn ja mam i nie wiem jak to wyliczyć:-)

Gość_Robert
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Piwnica do wynajęcia - 7,5 metra kw. - za ile w Ostrowcu?

w bloku?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Piwnica do wynajęcia - 7,5 metra kw. - za ile w Ostrowcu?

Wynajmując piwnicę pamiętaj,że jest ona przypisana do konkretnego mieszkania i że właściciel owego mieszkania odpowiada za to,co w tej piwnicy jest przetrzymywane.Zastanów się trzy razy zanim zdecydujesz się wynająć!!!!!Znam przypadek,że ktoś udostępnił piwnicę,a po jakimś czasie okazało się,że była wykorzystywana do przetrzymywania skradzionych przedmiotów.Właściciel piwnicy miał potem niesamowite problemy.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

rozumiem że planujesz uprawiać konopie indyjskie w pomieszczeniu piwnicznym? niestety to nieopłacalne a policja szybko cie namierzy po poborze prądu ;)

Gość_tom
        Zgłoś
        Odpowiedz

Drodzy Państwo ponieważ nie zamierzam robić przetworów na zimę i piwnica zupełnie nie jest mi potrzebna chciałbym żeby ktoś sobie spożytkował np. na trzymanie rowerów kół zimowych:-). A piwnica w bloku.

Gość_Robert
          Zgłoś
          Odpowiedz

Czasami ktoś może wynająć na jakąś dziublę albo materiały wybuchowe i co wtedy?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

W wielu innych miastach komisje złożone z przedstawicieli Spółdzielni Mieszkaniowych,strażaków i policji przeprowadzają wyrywkowe,okresowe kontrole piwnic lokatorów(bez uprzedzenia).Piwnice są w ogólnej przestrzeni mieszkaniowej i powinny być sprawdzane okresowo tak jak instalacje gazowe czy elektryczne.Wyniki kontroli często dają bardzo interesujące odkrycia a i korzyści,bo lokatorzy dbają o porządek w piwnicach.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -