Czy Urząd Skarbowy wypłaca już zwrot podatku za 2013 r.,( pit złożony już w zeszłym tygodniu)?
US ma 3 miesiące na zwrot nadpłaconego podatku jednak biorąc pod uwagę,że w styczniu mało osób się rozlicza zwrot dostaniesz wcześniej.
W tamtym roku złożony 24 stycznia, wpłata na konta 25 stycznia
Różnie, czasem możesz mieć szybciutko a czasem czekasz. Też bym już złożył, ale czekać muszę na papier, może pod koniec lutego dostanę, co się niektórzy będą śpieszyć......
czy jeśli zmieniłem operatora internetowego czy nadal obowiązuje mnie ulga za internet i ile można odliczyć
760 limit, operator nic do tego nie ma (byle jakieś faktury czy rachunki imienne były na te wydatki). no i te dwal lata można z rzędu korzystać, czyli tamten(2012) i ten rok(2013) lub ten(2013) i następny pit
a jak to jest w tym roku ile się czeka na zwrot jak pit złożony przez internet a ile jak pit złożony w skarbówce?
bylem dziś w skarbówce i pani mi odpowiedziała do miesiaca, ale wiem ze jak sie ma znajomości to i na drugi dzien
ja składałam przez internet w poprzednich latach i był wciągu 10 dni. W tym roku zobaczymy....
PIT złożony 1 kwietnia, z którego są zwroty? Składany w skarbówce.
Składałam 31 marca i nic
Do 3 miesięcy. Pewnie będzie po dwóch. Polecam jednak przez internet.
Z JAKICH DNI SĄ TERAZ ZWROTY PODATKU Z US?
Czy dostaliście już zwrot,pit składany 31 marca,bo ja nie
Ja składałam w połowie kwietnia,cisza
Dwa pity złożone ostatniego dnia wieczorem przez neta. Po 6 dniach przyszła kaska.
Ja też jestem ciekawy