Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Pismen

Ilość postów: 77 | Odsłon: 6768 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 80

Odp.: Pismen

Anna Śledzińska czy jakiś nieczynny ex nauczyciel, emeryt, siedzi w internecie i pisze na zlecenie władz obecnie sprawujących funkcje, propagandowo związany z PO i TOS, popiera złodziejstwo i korupcjogennośc władzy, element zbyteczny w przyszłości, ponieważ robi dużo hałasu kiedyś będzie marginalizowany, musi się wykrzyczeć- bo zależy mu na utrzymaniu obecnego status quo, po zmianie i kolejnych wyborach z uwagi na brak profitów przysparzanych mu przez obecnych zleceniodawców będzie smażył innym swe pozytywne komentarze - taki usługodawca do wynajęcia, klakier zasłużony obecnycm, użyteczny kolejnym podobnym, nieużyteczny mądrym, którzy się bez tego obejdą

Gość_pismen
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Pismen

Rewelacyjne polowanie ...

Szczególnie mnie ubawił post z zachętą do ujawnienia danych osobowych.

Wszak łatwiej zniszczyć konkretnego człowieka, niż jego poglądy.

Nie jestem fanem pismena ale widzę, że wzbudza ogromne emocje u najbardziej skrajnych w swoich poglądach forumowiczów. Cieszcie się, że jest pismen, bo bez niego nie zaistniałoby wielu jego oponentów.

Pismen jest świetnym katalizatorem dyskusji i jako taki ma nieocenione zasługi dla dyskusji politycznej.

Gość_Wojtek
        Zgłoś
        Odpowiedz

dlaczego mielibyśmy sie cieszyć z czegoś co jest mało przydatne ?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Anna

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Pismen jak wielu innych juzerów zrezygnował z publikowania na tym forum między innym przez tzw. twórcze moderowanie. Sam mam zaledwie kilkuletni staż tu, ale wielu nick'ów już dawno nie widziałem, a wchodzę tu... no właśnie! Po co tu wchodzę? Z przyzwyczajenia chyba.

SCZ
              Zgłoś
              Odpowiedz
7 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Kamo Polska Kamil Pastuszko
Branża: Elektryczne usługi
Dodaj firmę