A nie pomyśleliście, że to może być np.przyszły dziennikarz wprawiający się tu, lub może aktualny,który ma wprawę, a jest pracoholikiem i bez pracy, po pracy - "nie może żyć" i w wolnych chwilach też pisze, lub lubi pisać i czytać co inni o tym "jego pisaniu" piszą ?
Chyba wszyscy tu piszemy nie tylko dla siebie,także do przeczytania dla innych ważne, aby mądrze ...
Pismen jesteś idolem na forum,ideałem do naśladowania. Już dziś widziałem twoich wielbicieli na forum, no cóż jedynie twój nick na razie przyjmują.Jest pismen 2 i pismen 3. Jak myslisz ilu jeszcze będzie próbowało się tak nazwać jak ty? Masz powód do dumy, chociaż wątpliwy...bo to tylko pozory...a pod czaszką mają bez zmian....
I powstaną nowe, bo pomysły świstaczków są "kolosalne", a zazdrość
"gigantyczna"..... szczególnie o IQ.
@pogi, w naszym systemie politycznym Sejm jest instytucja partyjna, rozumiem, ze wiedzy obywatelskiej jeszcze nie miales i tego nie wiesz. W wyborach obowiazuja listy partyjne, a ja jestem bezpartyjny i do zadnej partii wstepowac nie mam najmniejszego zamiaru.
Pismen ale tu chodzi o to dlaczego napisałeś aż 2000 komentarzy na forum ? O to się tutaj rozchodzi ?
Przyzwyczajenia, a niereformowalność to dwie różne rzeczy. Nie pisz jak nie wiesz o czym.