Głupotą niczego nie przykryjesz. Czy w ciemności, czy w świetle zawsze będzie słyszalna. Twoja wybrzmiewa na tym forum zdecydowanie najsilniej :))
Ten post oczekuje na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy jest zgodny z Zasadami Forum). Czytelnicy Forum mogą na razie nie mieć dostępu do tego posta.
Dlaczego post oczekuje na weryfikację?
Co zrobić, aby moje posty sporadycznie oczekiwały na weryfikację (aby wyświetlały się niemal zawsze bez weryfikacji)?
Felice123 Dziś, 09:49 ZgłośOdpowiedz
Nie przesadzaj. Oglądam różne telewizje więc mam dobre rozeznanie i porównanie. Najwięcej jednak widać gdy się telewizor wyłączy. Tak, czy siak PIS ma olbrzymie poparcie, które pozwoli mu rządzić przez kolejne cztery lata. Co się tyczy wyborów samorządowych to też zaklinasz rzeczywistość bo jednak to PIS wygrał, a to, że nie udało się odbić Warszawy to jedyny argument takich propagandzistów jak Ty. Niestety, to wam nie wystarczy ;)
11:50-dla ścisłości wszystkich manipulantów PiS-owskich-NIE TYLKO WARSZAWY!!!!!!
Dla niepisowskiego manipulanta z 12:04 Polska to nie tylko Warszawa,Łodż,Poznan czy inne większe miasta,ile to będzie?10 mln?
09:08-oczywiście żarówkę zwykłą zgodnie z oczekiwaniami pisowskiego prezydenta
Jakim mafiom?
Gdzie te procesy , gdzie ci skazani?
Procesów jest mnóstwo 09:15, nawet w Ostrowcu powoli zaczyna się odkrywać, ale ty może jeszcze o tym nie wiesz.
10:03 wiem wiem...
Szczegolnie w ostatnim czasie sporo tych spraw miał , ma i będzie miał obecny jeszcze zarząd ostrowieckiego powiatu.
Myślisz mafioso z 9:15 że to takie proste skoro prawo sie uchwalało pod siebie?
08:39-ponad 40%?????Czy w TVP podano taki wynik?Ostatnie wybory pokazały coś innego!!!!!!!!Widać,że wyznawcy PiS zarazili się manipulacją od swoich idoli.
Przyjrzyj sie kodziarski baranie z 11:58 tej mapce.
https://wbdata.pl/wp-content/uploads/2018/10/polskapartiesejmiki2018.png
A ty głosowaleś zapewne na takie "osobistości " KWW Górczyński jak Strojny albo Dybiec?
Na pewno nie głosowałem na speców od "dojnej zmiany"
To podobno mapka rozprzestrzeniania się świńskiej zarazy idzie od wschodu.