Marzenia, te duże i te maleńkie ;)
PIS jest niekwestionowanym liderem wśród partii politycznych od 4 lat i ma niezmiennie poparcie na poziomie ponad 40% Polaków. Czy się to podoba czy nie szeroko rozumianej OPozycji takie są fakty.
Nie według TVP tylko według większości sondaży. Może Ci się to nie podobać DiLuce ale tak właśnie jest. Im prędzej dotrze to do Ciebie, tym lepiej. To PIS wygra ponownie wybory za rok i będzie rządził kolejną kadencję. Musisz z tym żyć.
Dopoty dzban wodę nosi dopuki mu się ucho nie urwie.
Konczą się pieniądze na 500+ , konczy się poparcie pis.
Gościu 08:58 pieniądze kończą się mafiom, a nie na +500. Ale na pewno tobie jak widać kończą się pomysły na dyskredytowanie PIS.
TAK TO WYGLĄDA:
"NIE MOŻEMY POZWOLIĆ NA TO, ŻEBY SPOŁECZEŃSTWO MIAŁO WIEDZIEĆ, ŻE MY K Ł A M I E M Y"
Jarosław Kaczyński 28.09.2018, konwencja wyborcza PiS w Łodzi.
Wiem felek, że ty nie wiesz (bo w zborze ci tego nie powiedzą) ale co jak co głupotą to ty promieniejesz wierząc w to, że pochodzisz z męskiego żeberka. Żarówka to taki prztyczek do p.o. prezydenta. Jak twierdzi, doszło do brexitu z powodu braku pewnego typu żarówek.
Ty na żałobę się nie powołuj.
Co do emotikonów, to nie wiem "ciemny" czy ty rozeznajesz, że w chrześcijaństwie śmierć nie tyle jest powodem smutku ( jeśli już, to do chwiliwego), co raczej zadumy dla żyjących. Ci którzy odchodzą- przechodzą do życia wiecznego- do wiecznej radości z powodu przebywania na powrót z Bogiem w tym stanie rzeczy, który istniał przed grzechem pierworodnym . Tam, gdzie wiara jest silna, mniej jest płaczu nad trumną - więcej zadumy nad własnym życiem. Dla takich jak ty- śmierć pewnie jest przerażająca...masz jednak czas, Bóg ci go jeszcze daje... póki żyjesz, zawsze możesz się nawrócić.
Co do twoich wpisów zaś, to propaganda na mózg ci już padła. Wiecej źródeł, mniej radosnej twórczości proponuję :)).
Ach te twoje new age- owe/panteistyczne myśli ( bardzo niszczące człowieka zawieszonego w czasoprzestrzeni - czego jesteś świetnym przykładem). Zważ jednak, że nawet najwięksi zatwardzialcy miękną na łożu śmierci. Mądrych głupotami nie omamisz....głupcy sami na siebie wydadzą wyrok. Tak to jest jak mądrości szuka się u ludzi, a nie u Boga.
A teraz pozwolisz, że pożegnam, bo w związku z zadumą wybieram się na cmentarz, by nad grobem naszego aniołeczka myśleć o życiu wiecznym - po tamtej stronie- w wieczności. Amen
PS UWAGA RODZICE. W SZKOŁACH MNÓSTWO JEST PANTEISTYCZNYCH TREŚCI MIMO NOWEJ PODSTAWY PROGRAMOWEJ. WARTO WIEDZIEĆ, BY PRZECIWDZIAŁAĆ. CHYBA WARTO, BY NASZE DZIECI NIE BYŁY TAK OGŁUPIAŁE JAK CO NIEKTÓRZY NA TYM FORUM :))
Ciemno już było kiedy wierzyłem w rząd Tuska i oglądałem telewizję założoną przez słuzby specjalne PRL czyli TVN i cała mafię wywodzącą sie z komuny.
brawo brawo brawo gosc 09 59
Nawet wypowiedzi Prezydenta o żarówkach nie potrafiłeś zrozumieć a innych chcesz pouczać ? Kiepsko z Twoim intelektem, co codziennie udowadniasz swoimi wpisami.