Oj lemingi, lemingi...
U.was w Warsiawce to nawet kozy i owce mordujecie i splawiwcie truchla Wisla .Paskudy !
Bardzo wysoki poziom dyskusji, ale co się dziwić - elektorat PIS po podstawówce.
Widzę że trolle z Partii Oszustów znowu chcą coś ugrać na kłamstwie,u nich to norma,nie ma sie co podniecać.
Pewnie że tak gościu 12:01. Najlepsze jest to, że taka prowokacja bardziej im zaszkodzi niż pomoże. Pomysł godny platformerskiej ekipy. "Piniędzy nie ma i nie będzie".
Zajmij się może elektoratem totalnych. To, że Ty jesteś po podstawówce nie oznacza że wszyscy tak mają.
Yntelygent się odezwał twu jego mać ,A robić nie ma komu
wypłacać 500+ tylko ludziom z PIS a z PO nie dawać ani grosza.
Ciekawe jak trzeba by wypełniać ankiete nie popieram 500+ i zrzekam się tych pieniędzy co by napisali te cwaniaki forumowe.
PIS po podstawówce a KO po leczeniu w psychiatryku gościu z 11;55 Trzaskowski skręcił kasę by zapłacić za wywóz gówien z Czajki w trasę
jeśli tak twierdzisz, to masz pewnie dowody i przedstawisz je w prokuraturze, a jeśli nie masz dowodów, to masz problem - i ja się tym zajmę
Nie strasz bo się sam ....... musisz też mieć coś na sumieniu
Mam ci przypomnieć, jak podawałeś się za doktora filozofi, a bezczelnie kopiowałeś teksty innych, np. prof. J. Hudziaka - kłamco ? :))
Myślisz że to on ? No nie wiem. Tamten chyba był jeszcze głupszy ;)
Kaczynski dawaj moje 5 stów
Nie Kaczynski tylko Trzaskowski