Kaczor polozyl program 500? A to spadnie poparcie zasilkowych dziadów.
Ale to było do przewidzenia. To jest tylko i wyłącznie wina pisu!!!!!
Pieniadze sa tylko prezydent Warsiawki robi popeline .! Poczytajcie co zrobili z owcami i kozami , ktote mialy ekologicznie zjadac trawe.nad Wisla . Prawie wszystkie nie zyja , a reszta chora i tez pewnie sie nie da uratowac . Gdzie ci. polityczni podzegacze -ekolodzy od siedmiu bolesci ! To cwaniacwo obludne , hipokryci za kase ,! Gdzie ta co o krowy gwalcone plakala ? Szamba z Wisly sie napili i ich przymulilo ? Tfu , co za obludnicy .
Gówno z Wisły to wina Kaczyńskiego i Pisu, tak powiedziała HGW
I kota Kaczynskiego tez wina . Jakby mial zone i dzieci to jeszcze oni by byli winni !'A tak to tylko kot !
spokojnie, po wyborach benzyna po 7 zlotych zeby na dzieciorobow bylo ;)
Nie pij już tych bombelków bo ci się już mózg zlasował.
Krótko i na temat,na dzieciach chce coś ugrać politycznie.
https://telewizjarepublika.pl/ziemkiewicz-w-mocnych-slowach-do-trzaskowskiego-oddaj-zlodzieju-dzieciom-ich-500,85609.html?fbclid=IwAR11mjYIkIjIwpet_i29IVoLyp48gdDJVm-07xCMxikBrWaU3BjinlN3mXM
Benzyna po 7, prąd 50%, żywność o kolejne 25% w ciągu czterech lat co w sumie po 8 latach rządów najwybitniejszych polityków od czasu Piłsudskiego da nam wzrost cen o 50%.
Zus od 2020 127 PLN w górę.
Cieszcie się dalej z 500+ które już jest warte 300 a za rok góra dwa wyjdziecie na zero.
Użyjcie ludzie mózgów w tych wyborach jeśli jeszcze coś wam zostało.
Nie strasz bo sie zesrasz.Mózgu to ty za wiele nie posiadasz skoro jedynym twoim argumentem jest straszenie.
Do 18:53.
Przedstawiłem Ci to co ogłosił Twój jareczek.
Prąd już zdrożał, przekonasz się po wyborach.
O zusie inormował szanowny Pan premier, a wzrost cen żywności o 25% już się dokonał.
Ale tego w tvp szczujni się nie dowiesz.
I nie wyjeżdżaj mi tu z Tuskiem bo nie jestem za żadną partią polityczną.
W każdym ugrupowaniu można znaleźć ciekawe pomysły na Polskę które w połączeniu mogłyby nas popchmąć do przodu ale tacy jak ty którzy mówią że za Tuska to paliwo było droższe niż w niemczech nigdy tego nie zrozumieją.
Nie interesuje mnie co było 4 lata temu bo jestem tu i teraz i obchodzi mnie co robi z Polską pisowska mafia.
Uprzedzając twoją ripostę odnośnie mafii za rządów PO podaj mi nazwiska osób skazanych z rządu które odsiadują wyroki za kradzież publicznych pieniędzy w tamtym okresie.
Tylko nie pisz mi o ośmiorniczkach u Sowy za 1200PLN bo wyjdziesz na jwszcze większeho durnia niż jesteś.
Normalny?, ale słońce Peru nie dojdzie do władzy, żeby benzyna w PL była droższa niż w Niemczech, jak to było za jego nierządu.
Wojewoda mazowiecki podal kwoty i daty przelewu srodkow na 500+ wg zamowienia ratusza !!!
Ale baran napisal ten prowokacyjny watek. Trzaskowski i jego ratusz jest tak nie ogarniety ze zapodzial pieniadze na 500+
A czego można sie spodziewać po tępym lemingu,czytelniku soku z buraka.
19.22 slownik kup, podstawowka skonczona?
Patolnia juz szczeka dupami bo trzeba bedzie do roboty isc. I bardzo dobrze.