60 sztuk bali 30 cm.pociąłeś paliwem za 10 zł? To ta piła musiała być na wiater xD.
Nie pisałem tu po to zeby kogos oszukac wykorzystać.potrzebowalem pomocy i chcialem za to zaplacic . Pan ktory przyjechal byl zadowolony i ja rowniez za tydzien kolejny samochod drewna tez pomoze mi pociac a pile ma sthila czy jak to sie tam pisze
Fajnie,że byliście obaj zadowoleni,ale nie wiem czy pan będzie zadowolony,jak mu się piła popsuje i będzie musiał wydać na jej remont duże pieniądze.Przy podejmowaniu decyzji powinno się to brać pod uwagę.Amortyzacja piły jest najważniejsza nie tylko koszty paliwa,rękawiczek.
To prawda tez sie go pytalem o to i powiedzial ze ma dobra pole a tyle co on ja uzywa to przerzyje nas dwoch
60 bali po 30 cm x 5 metrow kazdy to jest ok 16-18 m przestrzennych drewna.To za takie ciecie koszt jest 600zl przynajmiej
A kto to za mniej tnie? 40 zl jest za metr przestrzenny ciecia na kawalki 25 cm chyba ze wieksze to mniej trochę
Chyba nienaprawial pily nigdy jak walnie to zobaczy ile kosztuje naprawa albo remont
Chyba ze ma chińskiego Stihla to nieoplaca sie naprawiać:) jeszcze jezdzi lańcuch ostrzyc a to interes jak talala...:)
Bali bylo 5mp.i wazne jest dlamnie to ze psn jest zadowolony
5m3 to drzewo w bryle a to jest ok 7metrów przestrzennych takie jak sa w lesie poukladane niektorzy myla pojecia a to spora róznica
Możecie teraz gdybać i się wymądrzać ale z faktami się nie dyskutuje.Dla was usługa to najlepiej za darmo ale sami to byście chcieli dymać frajerów.
trzeba zaplacić uczciwie, łosi to szukaj w lesie a jest ich troche ostatnio
Powodzenia dla debili dających się dymać takim idiotom jak założy debil durny wątek
Tak się składa,ze jestem zawodowym drwalem i jak czytam wpisy autora wątku,to odnoszę wrażenie,że jest durniem i swa przypadłością chce zarazić innych.10 zł paliwo-pierwszy nonsens.5m3 drewna dębowego cięte na klocki 30cm za 100 zł-kolejny absurd,itd.Chcesz robić autorze kogos w balona?Rób to z głową i pomyśl.Na obiadek pewnie była micha ryżu ,a na deser szczaw i mirabelki.Ech.
60 sztuk bali cięte w dwie godziny!!!!!!!7200 sekund dzielone przez 60=120 sekund na jeden bal teoretycznie.Bez odpoczynku dla piły(pewnie otulona azbestem),paliwo dolewane w biegu,he,he.Ale kit.
siekirkom by opierdzielil we 2 h za flaszke gorzalki
E ty tam, nie szukasz teraz rembajły co ci te porżnięte klocki porąbie?