15:47 ale to, że Ty lubisz disco polo to twój problem, większość ma mdłości i łapie wirusy słysząc tą muzyko podobną mieszankę. Mama Mani nie jest w mniejszości, tyle, że nie każdemu chce się tu w ogóle cokolwiek pisać. Ja nie byłam, nie znoszę tej "muzyki" a plac nivea jest dla maksymalnie 10 bardzo zgodnych dzieci. Pewnie 3 osoby chwali a reszta miała w nosie całą tą imprezę. No chyba, ze ta darmowa wata cukrowa przyciągnęła tłumy to też ok.
A 17:42 chcesz wiedzieć co przyciągnęło tłumy. Bo były tłumy. Świetna zabawa. Darmowa nie tylko wata była, ale z tego co było wystawione to pączki, ciastka, lizaki, popcorn, soki i wspomniana wata. Ale czy tylko o darmowe jedzenie chodziło? No chyba nie. Bo dzieci miały wiele atrakcji:malowanie twarzy, warkoczyki, jakieś zajęcia z fizyki dla najmłodszych, pokazy pierwszej pomocy czy wozu strażackiego. I najważniejsza sprawa, różne konkurencje z nagrodami, a dzieci młodsze dostawały koszulki sportowe. I oczywiście zabawa na placu i dmuchanym zamku. Czy uważasz, Mamo Mani i 17:42, że to naprawdę mało. Nie pokusiłabym się krytykowania imprezy, nawet gdyby mi disco polo przeszkadzało. Sama nie lubię i muszę przyznać, że jakoś tam go nie słyszałam w nadmiarze. Żeby oddać sprawiedliwość, bo było ale zanim się zaczęło i w przerwie. Bardzo niesprawiedliwa ocena Mamy Mani i nie do końca uczciwa. Dlaczego pokazuje tylko wady(każdy ma prawo), a nie pokazała dobrych rzeczy. Ten piknik, był na "każdą kieszeń" i nikt nie musiał czuć się gorszy, że czegoś nie kupi swojemu dziecku czy wnukowi.
Może i plac nie jest duży, ale czy to wina szkoły? Jednak nie kosztował wiele, bo czas poświęcony na klikanie. Ja nie żałuję, że klikałam,bo moje dziecko chętnie chodzi na nowy plac.
A może MAMA MANI zorganizowałaby coś ciekawego dla społeczności lokalnej, zrealizowałaby swoje pomysły na dobrą zabawę, a my potem to ocenimy i napiszemy o naszych wrażeniach! Co? Wiem z autopsji, że zorganizować i poprowadzić taki piknik to ogromne wyzwanie... tym bardziej wielkie brawa dla organizatorów.
A kto to zorganizował? Nie przesadzacie z tymi hymnami pochwalnymi? Mama Mani ma może gust i chłamu nie słucha jak i ja i moja rodzina nie słuchamy, ale super, że się dobrze bawiliście.
Gościu 10:43 to znaczy że MamaMani i Ty to tacy "ą" i "ę" co tu bułkę przez bibułkę ;) Tylko współczuć.
18:26 litości, na jedzenie dla dziecka cię nie stać? Oj, żeby coś za darmo dali to się pozabijata ludzie. Też nie żałuję, że klikałam, ale jakaś wata za friko nie zmusi mnie do słuchania disco polo. Na szczęście na watę mnie stać a idąc tam, musiałabym mieć watę w uszach.
Ale gościu 10:47 tylko watę i disco polo wychwyciles. Brawo. Nawet nie słyszałem disco polo tylko śpiewy i tańce dzieciaków. Wata to pikuś wśród wszystkich atrakcji. Po co wypowiadasz się skoro cię tam nie było. Myślę że gośćz 18:26 chciał ci pokazać ile wszystkiego było.
Większość ma mdłości? To mnie ubawiłeś gościu 17:42. Dobry dowcip, naprawdę dobry. Nie lubię hipokryzji i udawania że czegoś się nie lubi jeśli nie jest to prawdą. Disco polo nie da się nie lubić. To muzyka do tańca i jako taka w tańcu sprawdza się najlepiej. Tylko ktoś, kto nie lubi tańczyć i bawić się może nie lubić disco polo. Owszem są takie osoby, jednak zdecydowana większość ten gatunek uwielbia, na co najlepszym dowodem była frekwencja na sobotnim festynie.
Ja też nie lubię disco polo, ale co to ma do rzeczy? Prawie wszystkie takie imprezy masowe odbywają się przy disco polo. Tak jest, zresztą nie przesadzajmy, w innych krajach masowe imprezy i muzyka też niższych lotów. Ale wracając do pikniku. Mogę teraz się wypowiedzieć, bo nas nie było. Był świetny. Zabawa przednia. Impreza i należy podkreślić dużo darmowych atrakcji od jedzenia po zawody, malowanie twarzy itd... ktoś już na pewno wymieniał. Dlaczego ważne? Bo mnie na przykład stać kupić , zapłacić, ale bardzo dużo dzieciaków nie skorzystałoby ze wszystkiego, bo rodziców nie stać na wydawanie na wszystko kasy. A jeszcze jak jest dwoje czy troje dzieciaków. Prowadzący super. Mam tylko nadzieję, że jeszcze kiedyś odbędzie się taki piknik. Brawo dyrekcja, nauczyciele i sponsorzy i pozostali pracownicy. Piknik the best.
8:41 ja nie byłam. Disco polo to nie muzyka. A sponsorzy mogliby dać kasę na chore dzieci ze szkoły na Stawkach na przykład a nie fundowac watę cukrową, bo i mając dwoje dzieci stać mnie na to, ale nie stać mnie na pomoc z leczeniu dzieci. Super, że "potańczyli sobie przy tej muzyce" ale nie wiem czym się zachwycać. Plac zabaw rzeczywiście miniaturka dla paru dzieciaków. Nie rozumiem w ogóle po co to wszystko. Głosowałam codziennie po kilka razy i jest plac, ale to wszystko. Czym się tu podniecać? Że disco polo b yło? Uszy od tego bolą, teksty proste i co jak co ale w pobliżu szkoły nie powinno się czegoś takiego nagłaśniać.
Jak to Disco polo to nie muzyka? A co to jest? Jeśli według Ciebie to nie muzyka, to co powiesz na rap, hip hop czy tak modne w klubach i dyskotekach techno? To jest dopiero sieczka...
W disco polo teksty czasami są bardziej finezyjne niż w tym chłamie, który ostatnimi czasy serwują nam stacje radiowe. Tak więc, tutaj bym polemizował z Tobą gościu 10:41.
No nie było disco polo i nie było tańców przy disco polo. Odnoszą wrażenie że cały czas pisze ta sama osoba. Piknik był super i jak mogą wypowiadać się ci którzy nie byli. Dziwne to.
21:04 prosci ludzie uwielbiają disco polo, ci inteligentni bawią się patrząc na Was.
Inteligentny człowiek też potrafi się bawić przy disco polo, bo to muzyka do zabawy gościu 10:19. Prosty człowiek wyśmiewa innych, myśląc że jest lepszy...
super
Kogo to obchodzi czy Ty lubisz disco polo. Wątek jest o pikniku w PSP 14. czytaj ze zrozumieniem.
I znów 14 stanęła na wysokości zadania. Piszę 14 a nie zespół bo panie z 14 były może i ktoś z gimnazjum tez ale nie widziałem. Bardzo dużo atrakcji, dzieciaki miały frajdę. Super. Dziwne bo znow wszystko bezplatnie. Dobra organizacja.