Super impreza, najlepsza ze wszystkich dotychczasowych! Wielkie podziękowania dla dyrekcji, nauczycieli i pań woźnych ze Szkoły Podstawowej nr 14 oraz wszystkich innych osób zaangażowanych w organizacje tej zabawy. Podziękowania należą się także licznym sponsorom. Widać, że jak się chcę to nawet w Ostrowcu można zorganizować świetny festyn rodzinny.
Organizatorem festynu była szkoła gościu 20:24.
Super festyn to fakt, ale plac zabaw..... miniatura, tragedia.Miałem inne weobrażenie.
Jak zwykle Pani Dyrektor dopięła wszystko na ostatni guzik. Żałuję że moje dziecko skończyło w tym roku już szkołę, chodziło tam 9 lat i nie żałuję. Pani Dyrektor oby tak dalej a bale gimnazjalne były z roku na rok coraz fajniejsze.
Nikt ci nie kazał tam być. Zajmij się gotowaniem obiadu, bo tylko narzekasz po różnych wątkach. Albo do psychologa, może pomoże :))))
15:47 ale to, że Ty lubisz disco polo to twój problem, większość ma mdłości i łapie wirusy słysząc tą muzyko podobną mieszankę. Mama Mani nie jest w mniejszości, tyle, że nie każdemu chce się tu w ogóle cokolwiek pisać. Ja nie byłam, nie znoszę tej "muzyki" a plac nivea jest dla maksymalnie 10 bardzo zgodnych dzieci. Pewnie 3 osoby chwali a reszta miała w nosie całą tą imprezę. No chyba, ze ta darmowa wata cukrowa przyciągnęła tłumy to też ok.
A 17:42 chcesz wiedzieć co przyciągnęło tłumy. Bo były tłumy. Świetna zabawa. Darmowa nie tylko wata była, ale z tego co było wystawione to pączki, ciastka, lizaki, popcorn, soki i wspomniana wata. Ale czy tylko o darmowe jedzenie chodziło? No chyba nie. Bo dzieci miały wiele atrakcji:malowanie twarzy, warkoczyki, jakieś zajęcia z fizyki dla najmłodszych, pokazy pierwszej pomocy czy wozu strażackiego. I najważniejsza sprawa, różne konkurencje z nagrodami, a dzieci młodsze dostawały koszulki sportowe. I oczywiście zabawa na placu i dmuchanym zamku. Czy uważasz, Mamo Mani i 17:42, że to naprawdę mało. Nie pokusiłabym się krytykowania imprezy, nawet gdyby mi disco polo przeszkadzało. Sama nie lubię i muszę przyznać, że jakoś tam go nie słyszałam w nadmiarze. Żeby oddać sprawiedliwość, bo było ale zanim się zaczęło i w przerwie. Bardzo niesprawiedliwa ocena Mamy Mani i nie do końca uczciwa. Dlaczego pokazuje tylko wady(każdy ma prawo), a nie pokazała dobrych rzeczy. Ten piknik, był na "każdą kieszeń" i nikt nie musiał czuć się gorszy, że czegoś nie kupi swojemu dziecku czy wnukowi.
Może i plac nie jest duży, ale czy to wina szkoły? Jednak nie kosztował wiele, bo czas poświęcony na klikanie. Ja nie żałuję, że klikałam,bo moje dziecko chętnie chodzi na nowy plac.
A może MAMA MANI zorganizowałaby coś ciekawego dla społeczności lokalnej, zrealizowałaby swoje pomysły na dobrą zabawę, a my potem to ocenimy i napiszemy o naszych wrażeniach! Co? Wiem z autopsji, że zorganizować i poprowadzić taki piknik to ogromne wyzwanie... tym bardziej wielkie brawa dla organizatorów.
Większość ma mdłości? To mnie ubawiłeś gościu 17:42. Dobry dowcip, naprawdę dobry. Nie lubię hipokryzji i udawania że czegoś się nie lubi jeśli nie jest to prawdą. Disco polo nie da się nie lubić. To muzyka do tańca i jako taka w tańcu sprawdza się najlepiej. Tylko ktoś, kto nie lubi tańczyć i bawić się może nie lubić disco polo. Owszem są takie osoby, jednak zdecydowana większość ten gatunek uwielbia, na co najlepszym dowodem była frekwencja na sobotnim festynie.
Mamammani musi być bardzo zgryźliwą i nieciekawą kobietą. Lepiej od takich trzymać się z daleka.
Zwykle na takie durne komentarze w moją stronę nie odpisuję, ale tym razem bardzo świerzbi mnie język... i klawiatura...
Bardzo współczuję ludziom z Twojego otoczenia, którzy mają inne zdanie niż Ty. Rozumiem, że nie cierpisz sprzeciwu. Pewnie mają przechlapane.
Ja nie napisałam ani słowa o darmowych watach cukrowych, warkoczykach czy popcornie bo na to akurat mnie jeszcze stać (zniżając się do poziomu Twojego hejtowania mojej krótkiej wypowiedzi). Nie wspomniałam również nic o dodatkowych atrakcjach - bo pierwsza pomoc to wspaniały pomysł. Napisałam tylko że impreza disco polo dla dzieci to porażka. I wydzierający ryja prowadzący. Nie wiem w jakim jesteś wieku, ale ja doskonale pamiętam jakie kiedyś były imprezy w Ostrowcu, jak ludzie bawili się na przykład przy grającej na żywo orkiestrze!
A ktoś dobrze zauważył - gość z 17:42 - że ludziom nawet nie chce się tu wchodzić i pisać komentarze. właśnie przez takich jak Ty. To, że TY lubisz disco polo to nie znaczy że cały świat to lubi! Bo nie wpisał komentarza na forum ostrowieckim.
a tak na marginesie - trzeba mieć trochę wypaczony gust żeby lubić tą sieczkę a co gorsza puszczać ją swoim dzieciom!
no niestety odpisałam swojego krótkiego posta, którego zapewne admin nie "puścił" i sobie ocenzurował. więcej udzielać się nie będę.
bawcie się dobrze discopolowcy!
bez przesady, cóż w nim rewalacyjnego. nieładnie sie chwalić samemu
A ciasta pieczone podobno przez nauczycielki. No proszę ale miło.
Skoro tak to ok! Nic na to nie poradzę, że widziałem uśmiechnięte Panie z 14 :)