a i naćpani jeżdżą znam taka rodzinkę ojciec pijany syn naćpany każdy w swoim samochodzie
Bulwersuje sie ten kto wlasnie tak robi.
Ludziom przeszkadza ze moga byc konsekwencje.
Ja uwazam ze dobry watek. Policja rozstawi tu i owdzie swoje czaty i zniwo.
dokładnie bo kto siada za kółko po pijaku to cham do potęgi Znam takiego co po pijaku całe zyciezi i prawko ma angielskie MOGĄ MU NASKOCZYĆ cytat
LUDZIE czy ktoś z was myśli że wasze dziecko może zginąć przez pijanego JANUSZA włączyć myślenie .to prożba słyszałam takie teksty JA PO PIJANEMU JEŻDZĘ LEPIEJ NIZ TY PO TRZEŻWEMU kto to powiedzial DEBIL ktory 3 razy stracił prawko i do tej pory nie ma a jezdzi
16:16 a skąd wiesz,że był pijany?
w jedności siła głupków proszę aby nie wypisywali farmazonów
O jojojoi, nie przesadzasz? INTERPOL śledzi to forum dzień i noc i tylko czeka na takie debilne wątki. Jeśli coś chciałeś zasugerować, to powiem ci, że wypowiadam się po raz kolejny, ale nie mam aktualnie samochodu, bo ma mnie kto wozić. Nie przeceniajmy sławy tego forum i jej stałych, miernych trolli i twórców kretyńskich wątków;-)
Pocałujta w dupę wójta i nikogo się nie bójta. Żałosny jesteś SB-ku, jak codziennie z resztą:)Należy się raczej przyjrzeć prawom jazdy ludzi psychicznie chorych i tu możesz mieć kolejny problem:)
Z jakiego powodu, że ciemniak, chory psychicznie coś sobie uroił i założył wątek dla takich debili, jak on?
Zauwazylam jedna zasade na tym firum-jezeli komus cos nie pasuje, to zawsze wkreca ciemniaka
i jego swite. Widac jak na dloni ludzkie nalogi. Jak jezdzisz to nie pij-proste.
A jak alkoholik to do poradni. Bo jak narazie to ciemniak nie ma problemow alkoholowych.
Jesteś pewny, co do nałogu ciemniaka? W tym, co on w życiu wypił i pije, to można by się spokojnie wykąpać i popływać żabką:) Ciemniak nie jest bezzasadnie uznawany na twórcę debilnych wątków, bo nikt inny na trzeźwo nie wymyśliłby takich idiotyzmów jak on. Ponadto jest uzależniony od pisania i musi prowokować, samemu robić wpisy, aby te debilizmy się kręciły. Jako emeryt i leń patentowany, który nic w domu nie robi, ma na takie numery dużo czasu.
Proponuje obstawic ulice Gulinskiego, Centralnego Okregu Przemyslowego, Swietokrzyska.
Idiotyzmy to wypisujesz Ty gościu 23:38. Szkoda, że tego nie widzisz no ale z reguły tak jest.
Gosciu z 23:38 , Ciemniak za inteligentny jak na alkoholika, emeryta. Obejrzyj lepiej mozg
alkoholika, to bedziesz wiedzial o co chodzi.