Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Pieski

Ilość postów: 7 | Odsłon: 2933 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Pieski”.
  • Pieski

Dzisiaj przy kiosku naprzeciw Leclerca widziałam czarnego dużego psa, albo labrador, albo jakiś mieszaniec z labradorem, biegał z drugim, mniejszym, szarym pieskiem, oba wychudzone. Może komuś zginęły. Jeśli nie, to apeluję o dokarmianie, zimno jest, a one głodne.

Gość_A.
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Pieski

Dzieki za info. Bede mial wreszcie co jesc na obiad. Duza ten labrador? Starczy na 4 porcje?

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście nie odniesiono się do tematu wątku ani do żadnego z poprzednich postów; aby wypowiedzieć się na nowy temat, należy rozpocząć nowy wątek.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość_Glodomor
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

dzisiaj widziałem 2 pieski pod 15a na Ogrodach o godzinie 11:05. Czarny wysoki pies nawet zadbany podobny do labradora taki jakby mieszaniec i mniejszy z nim był

Gość_wilku
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

problem piesków to nic w porownaniu z nasilającą się fala ubogich ludzi szukających w śmietnikach !!!

Tu trzeba zaalarmować i próbować ludzią pomóc !!!

Ale miejscowe władze nic nie robią dla mieszkańców tylko sami patrzą przez pryzmat nabijania swego konta !!!!

Drugim problemem jest brak organizacji wolnego czasu dla mlodziezy!!!

To naszed miasto spada na psy !!! i dlatego mamy taki a nie inny obraz:(

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

też właśnie widziałam jakąs godzinę temu takiego pieska koło lasku za eklerkiem. zaraz pojdę zobaczyć czy jest i dać mu coś zjeść

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Latał dziś też żółty piesek kundelek, ze złamaną i chyba źle zrośniętą łapką (chyba zrośniętą), straszna ta łapka, taka przekoślawiona i trzymałw górze a tylko delikatnie się czasem nią podpierał. Może komuś uciekł albo kolejny mądry "człowiek" wyrzucił go:(

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

Pieski chyba z 12 na ul Polnej/Sienkiewicza , trzeba coś z tym zrobić ! dość mam już! wysyłajcie maile do TVN Uwaga! ja już kilka wysłałam! mam nadzieje ze zabiorą się za ten syf!

Gość_mieszkanka
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 5 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -