Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Pies typu owczarek podhalański w okolicy Stawek 27

Akcja sterylizacji - dla nieświadomych - to nie sterylizacja za darmo, ale 20 % zniżka odbywa się w całej Polsce. wystarczy iść do weterynarza i zapytać czy u niego ta zniżka obowiązuje. Tonie Animalsi ją organizują.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Gościu z 21.30 co za bzdury opowiadasz, sterylizacja w animalsie jest darmowa, wiem bo zapisałam się na kastrację mojego kocurka.ogłoszenie było w Ostrowieckiej w poniedziałek. a Marzec miesiącem sterylizacji to coroczna akcja weterynarzy,ogolnopolska.

Gość_ara
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 60

Odp.: Pies typu owczarek podhalański w okolicy Stawek 27

brak wiedzy, zawsze powoduje głupie gadanie,info tutaj: www.animals.ostrowiecnr1.pl

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 55

Odp.: Pies typu owczarek podhalański w okolicy Stawek 27

powiem szczerze ze mi animals pomógł zająć się bezdomnym psem, ale tak poza tym jest w mieście gigantyczny problem z bezdomnymi psami, ludzie, opamietajcie się...... puknijcie się w głowę zanim wyrzucicie psa z domu

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Czy coś wiadomo w sprawie pieska? Podobno teraz właściciel się odnalazł, a psa nie ma.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Bo tak najlepiej. Wsiąść, pobawić się i wyrzucić. I tak psiaki stają się ofiarami nie przemyślanych decyzji *@%#

(ludzi nie piszę).

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Magdalena Bęben Design