Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Pies typu owczarek podhalański w okolicy Stawek 27

na stronie schroniska jest 1 zdjęcie psa tylko

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 38

Odp.: Pies typu owczarek podhalański w okolicy Stawek 27

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Widuje ktoś tego psa? co się z nim stało?

Gość_ania
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

jak pies się błąkał to trzeba go było łapać i dzwonić po pomoc, a teraz dopytujecie się nie wiadomo w jakim celu tak na prawdę, psa nigdzie nie widać, w schronisku nie widać to raczej dobry los go nie spotkał. ja nie rozumiem tych wszystkich ludzi co tu pisza co się z psem dzieje, ja go widziałam/em tu albo tam a teraz go nie widzę czy ktoś wie co się z nim dzieje. kurde przejmuje cie los psa to go widzisz lapiesz dzwonisz na animals albo SM albo gdzie tam jeszcze i zalatwiasz temat. kobiety z animals nie gryza, dzwonilam kilka razy w sprawie blakajacych się psów i zawsze dało rade cos zrobić. ale nie, lepiej zakładać wątek na forum i może jak napisze to się któs zainteresuje i ktoś się tym zajmie tylko nie ja. ręce opadają.

Gość_eaw
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Wejdzcie na stronę schroniska,był ten pies tam ale już ktoś go zaadoptował,ktoś,kto zadziałał a nie tylko siedział i pytał no forum udając,że się bardzo prezjmuje

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

to nie o tego psa chodzi w schronisku był owczarek kaukaski a wątek dotyczy owczarka podhalańskiego!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 42

Rece opadaja faktycznie...przeciez wszystkim zalezy na tym zeby psu pomoc ale dla niektorych wazniejsze jest aby kogos oczerniac...nie zawsze mozna podjac opisane powyzej dzialania,a z zalozonego na forum watku rowniez moga plynac pozytywne skutki.

Gość_ania
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

widziałam go dzisiaj na parkingu pod Kaufflandem... Typowy podhalańczyk. Zabiedzony i smutny... Ja juz mam dwa psy... Może ktoś go przygarnie? Podhalany są bardzo mądre!

Gość_jola
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Trzeba dzwonić na straż miejską niech go zabiora a potem do schroniska...

Gość_ania
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ten pies jest proboszcza z Koloni Robotniczej, bo podobno podhalańczyk mu zginął...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

pies obecnie biega po parkingu obok CKU przy Sandomierskiej

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

podbijam. Kto go przygarnie...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

wczoraj po 17 biegł wiaduktem pomiędzy autami i skręcił w ulicę Żabią tam zniknął mi z oczu chciałam go nakarmić ale zbyt szybko się przemieszczał...pies jest w bardzo złym stanie...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Co za bydle z tego co go wyrzucił!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

a ja zastanawiam się co robię Animalsi w Ostrowcu? Bo nie słyszałem żeby pomogli komukolwiek kto do nich zadzwoni w sprawie zwierzecia.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

a czy ktos mógłby dać znac księdzu z koloni o tym psie? może to jego?

Gość_aga
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

podnoszę

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 54

Animalsi zajęci teraz wielka akcja kastracji/ sterylizacji zwierząt i uświadamianiem "ciemnego ludu" w tym temacie. Rzuciły mi się w oczy ulotki w gabinecie weterynaryjnym. Ciekawe czy tylko swoje zwierzaki wysterylizują czy zwierzęta "ciemnego ludu " tez dostąpią tego zaszczytu. Miała akcja ruszyć w marcu, na razie nie widziałam żeby był podany jakiś konkretny termin czy gabinet weterynaryjny ,w którym zabiegi będą wykonywane.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę