W okolicy bloku nr 27 na Stawkach biega pies typu owczarek podhalański. Ma obrożę. Może komuś uciekł albo zginął.
Wczoraj biegał na Rosochach w okolicach 83.
Lata też pod 17 na Ogrodach,widziałam go już dwa razy.Dzień po dniu...ale spokojny jest,nic nie mówi.
a przedwczoraj chodził po ulicy bałtowskiej
Widziałam go na Rosochach koło bloku nr 15 kilka dni temu, a dziś biegał po ulicy Reja. Dokładnie szedł środkiem jezdni, wołałam go żeby zszedł, bo pełno samochodów ale on tylko patrzył i szedł dalej.
dzisiaj piesek chodził koło psp nr 5 ,piękny jest :) spokojny ...pies jest duży ,biały ,ma obrożę ..może ktoś wie czyj to psiak ...żeby wrócił do domu
zdjęcia, dodajcie zdjęcia prosze
latal tez po kilinskiego
On tak wędruje po mieście Rosochy- Stawki- Ogrody Kilińskiego Reja może komuś uciekł?
Szkoda psiny.
Gosciu z 18:40 raczej nikt nie posiada zdjęć pieska, ale wygląda jak typowy owczarek podhalański, duży, biały, puchaty, ma obrożę.
dzisiaj byl pod dolce vita przed polnoca jak wracalam z pracy
Podpinam się, widziałem na Słonku wracając z piwa zadbanego ładnego psa (rasa mi nie znana) na os. Słoneczne, przystanek koło dawnego Parkera. Dałem mu jeść do jutra mu wystarczy...
Aż dziwne że na żadnej stronie nie ma ogłoszenia,że ktos takiego psa poszukuje :(
Już miesiąc czasu się błąka...teraz jest na os. Słonecznym. Może ktoś by go chciał przygarnąć? Nikt go nie szuka przecież!!! Jest bardzo wyczerpany, wychudzony...ma smutne oczy...
Dzisiaj spał pod balkonem wieżowca na ogrodach nr 23.
widziałam go dziś na ogrodach przy bloku 32 . Naprawdę nikt go nie szuka. ?
Wie ktos gdzie on teraz przebywa? Mam chetnego ktory chce go przygarnac. Pomozcie! Niech nie trafi do tego pseudo schroniska!
W ostrowieckiej jest komunikat, że jest na Janiku, można się zgłaszać po niego.