Jak myślicie ile trzeba mieć funduszy, żeby móc kupić jakieś używane autko? I jakie polecacie na pierwszy zakup? Dodam, że moje środki są mocno ograniczone: 6-7tys.
Pozdrawiam!
ja swój pierwszy wóz kupiłem za 9 tyś, zresztą służy mi do dziś już 4 lata
nissan almera,
A to zależy od wielu rzeczy, chociażby od tego, czy planujesz głównie jeździć sama, czy szukasz samochodu rodzinnego, pakownego.
Za 6-7 tyś kupisz spokojnie coś sensownego, choć wiadomo, ze nie mlodego.
Ja jako pierwszy kupiłam Opla Corsa, 3-drzwiowy - malo pali, łatwo nim zaparkować - pełne zadowolenie.
jak do tych 7 doskubiesz jeszcze z 3 to calkiem fajne auta sa
tylko czasem nie kupuj almery bo blacharz cię czeka :) ogólnie lepiej kupić auto za 6 tys niz za 10-12 tys 15 letniego grzmota, strasznie drogie sa auta u nas
Dokładnie, Audi 80 nie do zajeżdżenia i palą nie tak dużo
Audi 80 nie palą dużo, a w razie czego części nie są drogie. Są wygodne, pomiestne i ekonomiczne. Jeśli będzie w nim lpg to spokojnie za 30zł przejeździ się ponad 100 km.
Na obecną chwilę to auto musi być zapewne ekonomiczne, żeby sie nie psuło i wygodne. Jeśli masz rodzinę to polecam Mitsu Space Star. 1.3l niecałe 90km, pali około 6.5l/100. A co do Audi 80.... No Panowie i Panie a znajdźcie mi takie które będzie w przynajmniej dobrym stanie? Niezawodne to są Mercedesy np beczka. Nie polecajcie ludziom jakiś wynalazków typu almera:/ . Ja jeżdze BMW ale tego auta nie polecam na pierwsze auto.