15.14
Mąż ci mowi,ze "jakies" wezwanie przyszło? A ciebie to w ogóle nie interesuje,bo nawet nie wiesz jakie,w jakim celu,co tam pisze??? Hahaha,dobra ściema.
Nic ci nie przyszlo,bo ty gościu z 15.14 nie bierzesz 500+,a chcesz zasiać panike wśród tych co biorą. Beznadzieja totalna.
To my jeszcze nie mamy
co za ludzie, w pracy jestem, ty nie pracujesz wiec nie masz takich problemow !!!
16.26,fajna praca,pisanie na forum,i jeszcze płacą za to.Ameryka.
Nie dostałam nic,żadnego wezwania.
Nie. Tylko gdybym to ja się spóźniła z jakąś wpłatą to by mi odsetki dowalali,a oni mogą bezkarnie jednym robić przelewy a innym nie?
A dostał ktoś wyrównanie z funduszu alime.?
Z tego co wiem,to w decyzji jest,ze do konca miesiąca mają obowiązek przelać pieniadze,a póki co jest 15-ty dopiero.
Pieniądze 500+ przelewają 14 każdego miesiąca. To że pisze że do końca miesiąca, to nawet jak prześlą w którykolwiek dzień to nie ma znaczenia. Do końca miesiąca oznacza, że do końca danego miesiąca musisz mieć przelane piniądze a nie, że ostatniego dnia ci przeleja, to wasze myślenie mnie przeraża czasem.
14.55
A mnie przeraża Twój tok myślenia i czytania ze zrozumieniem.Skoro w decyzji jest ,ze do konca miesiąca maja obowiązek przelać pieniadze,to równie dobrze mogą przelać np 25 lub 18 a nawet 31.A kto i gdzie napisal,ze ostatniego dnia miesiąca mogą tylko przelać?? Przeczytaj dwa razy czyjś post,zastanów się dziesięć razy i dopiero cos napisz.
Pieniążki od wczoraj na koncie ;)
To pewnie wezwanie z pup z oferta pracy, do roboty!
Macie już przelew za 500+? Miał być 14,a ja nadal nie mam.
Ja miałam w poniedziałek credit agricole bank