Taką wiedzę miały, że im się wydawało, że tylko aparat do EKG może pokazać, czy są zaburzenia rytmu serca czy nie ma :D Jaką szkołę skończyli? A może się uczyć nie chciało? Jak się nie bęziecie uczyc , to potem nie bądźcie zaskoczeni, że ktoś was nazwie w taki czy inny sposób.
O której konkretnie przychodni piszesz? A jak pani non-stop pobiera krew w przychodni, to nie haruje? Czyli co według ciebie robi się w przychodni przez całą zmianę - paznokcie maluje, albo smartfonem po necie serfuje?
Nie mówimy o przestępstwie, tylko o tym, że prędzej można doczekać się doraźnej pomocy od właśnie salowych. Nie mówię, że zawód pielęgniarki jest lekki, tylko niektóre są po prostu niesympatyczne.
Jeśli są dobre w swoim zawodzie, mogą być i niesympatyczne. A teraz pytanie: czy po ostrowieckiej uczelni zatrudnią w szpitalu klinicznym?
To ile zarabiają pielęgniarki , że to jest niska płaca ? Najniższa krajową czy drugie tyle ?
Witam mam pytanie w tym roku zdawałem maturę i wiem że zdałem z polskiego 30% za czytanie ze zrozumieniem tylko bochatera lalki miałem źle wypracowanie bez lektur bo nie znałem a z matmy 34 chyba że zaliczą to głupie zadanie wykaż że na podzielność co opisałem po swojemu swoimi slowami to bd 36 a drugie dowodowe to narysowałem w brudnopisie to co każdy facet ma xd. A angielski za zadania z głośnika i czytanki 30%bd gramatyki nie ruszałem plus jeszcze majl napisany w 1 czasie bo jestem noga z gramatyki. To samo na ustnym angielskim powiedzieli że zdałem a polski ustny 30% bo nie znałem lektur tylko opisałem obrazek i dali. Rozszerzeń nie zdawałem bo jako technik moglem zrezygnować i dobrze po co mi to. I mam pytanie bo chcę studiować w Ostrowcu. Już się dowiedziałem że nie patrzą na wyniki tylko byle zdane i wpłacić wpisowe to ok. Teraz pytanie jaki kierunek wybrać? Pielęgniarstwo odpada bo boję się krwi i strzykawek i jak wziąłem trzy szpryce w pandemię to cała przychodnia na Grabowieckiej się śmiała bo przyszłem z kimś kto mnie trzymać musiał xd. Pedagogika też nie bo urzerać się z takimi jak ja nie chcę. Ale mam pytanie bezpieczeństwo narodowe czy ekonomia? Bo czytałem na necie że oba to można studiować dla papierka i 5lat i mgr jest. Hajs na to mam. Ale które łatwiejsze? Mam technika ekonomiste ale wiem że na studiach to matma wyższa niż rozszerzenie a ja 30pare z podstaw to nie to samo prawo też niebardzo dla mnie. To znowu to bezpieczeństwo ale ja nie chcę być mundurowym poza tym nie mam sprawności fizycznej bo koledzy grali w piłkę kosza albo siatę na wf a ja siedziałem w siłowni i też grałem ale na telefonie. I broni do łapy nie wezmę bo to niezgodne z moimi przekonaniami. Ale mniejsza. A może nie iść na studia tylko na co policealne? Tylko co? Nie mam innych pasji poza grami. A starzy mnie uduszą jak nie przyniosę mgr. Tylko na papierze i tytule mi zależy. A wyjechać nie zamierzam poza tym informatyka to matma a ja nie umiem a administracja czy zarządzanie to albo prawo albo też matma. A widzę w informatorze bezpieczeństwo też prawo trudno stara mnie zatłucze wałkiem do ciasta. Pozdro.
Nie dość, że jesteś tuman, to jeszcze debil. To nie ten wątek pojebie! To nie możliwe, żebyś pisał to na serio, musisz być trollem. Podobno lewatywa dobrze robi na głowę. Idź na SOR, może Ci, kto tam pomoże i da skierowanie na Morawicę, a tam dostaniesz szkołę życia!
To żeś przegiął 16:44 tak jak tu piszą morawica do likwidacji. Bo przez tą szkołę życia se niektórzy to życie odbiorą i tyle im pomogą. I jeszcze podziękują jak wyjdą stamtąd i zrobią i tak swoje. Dlatego tak jak są mocniejsze i słabsze kompy wzmacniacze silniki w autach itp tak każdy powinien to życie dopasować do siebie a nie szkoła życia i trauma do jego końca. Nie pociągnie nowej gry na maxa to zmniejszyć ustawienia. A tą mordownie serio zamknąć wraz z dyrektorem i jego kumplem posłem i całym patologicznym personelem co się znęca nad ludźmi dając im tą szkołę życia zamiast podać rękę.
Po co się wpierdalasz do wątku, o którym nie masz zielonego pojęcia? Wątek nie dotyczy salowych i nie dotyczy silników ani gier komputerowych. Naprawdę tego nie rozumiesz? Porównujesz zawód pielęgniarki do gry komputerowej? Wchodzisz na forum i pisząc te swoje głupoty denerwujesz innych, a admin Cię wspiera, bo zatwierdza te twoje bzdury, a inne merytoryczne komentarze kanalia usuwa, bo jest takim samym pojebem, jak ty. Ciekawe od czego jest taki spasiony?
No bo w Morawicy trzeba zaprowadzić porządek, żeby cały personel chodził, jak w zegarku. A jak kto tuman, to zwolnić i zatrudnić osoby kulturalne i kompetentne, a nie jakiś psychopatów i chamidła bez kultury! Ale to właśnie chyba zalezy od ordynatora, jak jest na jakim oddziale, bo ordynator rządzi oddziałem. Ryba psuje sie od głowy.
Ja sobie to ironicznie napisałem, z tą szkołą życia, a ty już sie odpaliłeś :)
No zdarzają się takie dorosłe chłopy, które się boją patyczka wsadzonego do nosa, celem pobrania wymazu, jak to było podczas pandemii C-19. Takie właśnie cioty, z bogatych domów.
Wybierz się do PUP - tam Ci miłe panie doradzą, co masz zrobić ze swoim życiem i jaką ścieżkę kariery zawodowej wybrać. Nie truj dupy normalnym ludziom!
Wy jesteście tacy normalni jak ja organista staruchy jedne. Młody ma problem a wy już hejt i potem się dziwić że ludzie chcą odebrać se życie. A PUP to kolejne darmozjady po MOPS do likwidacji. Siedzą te miłe panie i tylko przybijają pieczątki dla ubezpieczenia a ludzie szukają pracę w necie na ofertach. Jeszcze żaden państwowy urząd nikomu nie pomógł tylko zatruć życie umieją dlatego do likwidacji i ubezpieczenie dla każdego i szukać roboty na własną rękę a nie.
Brawo 17:52 poza tym tylko patrzeć aż ta mordownia doprowadzi do nieszczęścia. I pewnie już niejeden odebrał se życie po wyjściu z tamtąd i podziękował w liście tylko takie rzeczy się tuszuje. Albo weźmie jaki furiat kupi kałacha od ruskich albo cp albo co inne na darknecie i zrobi tam jatkę. A wystarczyło zastąpić procedury odrobiną empatii. A wy stare pryki weźcie się za swoje życie zamiast komu układać. Bo dla was każdy jest zdolny do wojska i potem walczyć w obronie tyłków polityków. A oni nas pchają na te wojny a sami dadzą dyla. I tylko kłótnia czy w lewo czy w prawo. Dlatego teraz definitywnie opuszczam to forum i Tobie maturzysto radzę to samo. Mało discordów fb i stron niezależnych o tym to po co se tu nerwy szarpać ze staruchami.
18:01 piona i żółwik. To forum też pociągnie za sobą ofiary bo jak nie straszenie za wpis jak za zbrodnie a zbrodniarz dostał 1,5 roku zamiast 2 i prosił o obroże za zabicie 2 bab albo nasz z Boksyckiej za rodzinę. I wpiszą wypadek przy pracy jak z tym alimenciarzem czy młodymi chłopokami z Grudziądza czy Elbląga co ich psy zabiły. Tu tylko zwolennicy władzy co kochają zamordyzm i komunę. I się kłócą czy lewica czy prawica a jedno i drugie ten sam syf. Dlatego drogi maturzysto uciekajmy stąd bo się nabawisz tu nerwicy i depresji. Idź na fb discord czy gdzie indziej a to miejsce zostaw. Bo staruchom w DPS włączyli wifi i się wymądrzają. Dlatego już tu nie piszmy a staruchy niech palą wrotki. Nara.