12.24 - "Lubię wracać tam gdzie byłem" - toż to piosenka Zbigniewa Wodeckiego, a nie Michała Bajora.
To malo wazne,grunt,ze maz mimochodem uwielbiony:-)Wystarczy jej,ze zna nazwisko "Swojego" meza.
Wpisy z godz.: 12.33, 12.51, 12.56 i 13.41 świadczą o tym, że nie szanujecie innych, a mając wąski zasób wiedzy połączony z brakiem umiejętności czytania ze zrozumieniem, dyskredytujecie innych bądź negujecie ich zdanie (negacja w przypadku postu z godz. 12.51).
Niemniej jednak życzę wielu łask Bożych w ten piękny, słoneczny dzień. Jeszcze raz pozdrawiam
13.54 dlaczego nazywasz członka Kościoła Katolickiego, którym jestem sektą ?
14:00. Wreszcie ciemniaku przyznałeś, że jesteś "członkiem" i nie wycieraj sobie gęby Kościołem Katolickim sekciarzu.
Trzeba być ograniczonym umysłowo 14.04 żeby nie rozumieć prostego tekstu. Masz niestety jakieś zaburzenia, które musi diagnozować specjalista.
12.56
zdziwisz się, ale znam też twoje nazwisko " gościówko", gdyż "prostoty" i tendencyjności postów nie ukryjesz- i to serio mówię
12.56
Zdziwisz się, ale znam też i TWOJE nazwisko, gdyż "prostoty" i tendencyjności wypowiedzi nie ukryjesz- i to serio mówię. Wyplewiłaś już chwasty ze swojego ogródka?
12:24. Na drzewo, liście prostować :)
Wstyd mi za takie wpisy jak Twoje gościu 13:43 (i tych pozostałych też). Nie potraficie nawet na pozytywny post zareagować bez agresji. Musicie być bardzo zgorzkniałymi ludźmi w takim razie. Ja natomiast dziękuję Szczęśliwej za życzenia miłego dnia i również życzę jej tego samego. Pozdrawiam.
Ta, sama se pisze z komórki,a z kompa siebie popiera,ble ble ble,do roboty weż się a nie pisz bzdety
Jesteś w błędzie gościu 19:12. To ja poparłem Szczęśliwą bo bardzo dobrze pisze i nie mam w jej postach grama złośliwości czego nie da się powiedzieć o Twoich czy Tobie podobnych wpisach. Może sam się weź do roboty bo piszesz bzdury i widzisz rzeczy których nie ma.
moja była tak średnio piękna
Błogosławionego dnia Pańskiego życzę w tę ostatnią w tym roku - VI niedzielę Wielkanocną