Dalej nidy dworskie drążą w cudzym prywatnym życiu i czekają jak sępy na żer.
Popieram wypowiedż w Delicji ciasta były pyszne !
panie z delicji przeniosły się na stawki na przeciwko eklerka
uda się podobno otwarcie na dniach... ja tam im kibicuję tam prochu w ciastach nie ma!
Ach!!! Naiwny narodzie. Nie chcesz prochu to zrob sobie sam w domu.
na szczęście są jeszcze cukiernie co pieką tradycyjną metodą nie z prochu więc nie trzeba samemu się w domu męczyć
Gosciu z 20;46- ja wlasnie o tym pisze. Jestescie naiwni:) nie ma juz takich cukierni. Nawet Delicja robi juz z worów. Dlaczego zbankrutowaly? Bo proszki sa bardzo drogie.
Przecież przenoszą się w inne miejsce to chyba nie zbankrutowały
ciasta były... a cukierni na stawkach też już nie ma
jest na stawkach obecnie pomieszczenie po weterynarzu a szkoda że nie widziałaś zdjęć z zaplecza pawilonu na sienkiewicza takiego brudu nie widziałem dawno życzę smacznego pychota
delicja jest na Stawkach KOŁO centrum to są prawdziwe ciasta a nie z proszku kto ni umie sobie upiec to od Skalskiego się zachwyca ale nie maczym sama chemia bo tania
z tego co się orientuję lokal po Delicji na Stawkach jest już do wynajęcia a u Skalskiego ciasta są całkiem niezłe
Delicji juz nie ma. Koniec. Jesli kiedys znowu sie pojawi to tez na chwilkę tylko. Znam kogos stamtąd więc wiem ,ze długi, długi ,długi. No ale cóz...Takie czasy mamy. Od Skalskiego ciasta sa nie głupie. Kupowałam latte,hiszpana,kukułke,sernik capucino. Mnie smakowało.