A czego takie zdziwienie? Cóz w tym nowego? Wejdz sobie na jej profil i zobaczysz jakie fajne robi.
Dobra,już koniec tej darmowej reklamy.
Reklamy kogo? Czego?Bo Skalski to chyba sam sie skutecznie reklamuje na wszystkich swoich samochodach. A poza tym, ktos zadał pytanie , wiec inny ktos odpowiada.Proste
Chyba najwięcej chemii jest w wyrobach cukierniczych.To już nie te czasy ,że robiło się na składnikach naturalnych,nie wierzcie w to!!!!
Kupiłam kiedyś pączki dla dziecka na spacerze. Nie zjadł wszystkich, więc wieczorem ja się za niego wzięłam. marmolada w środku była już sfermentowana. wiecej nic tam nie kupuję
Następna osoba z dobrej,dużej firmy do "zniszczenia" przez sfrustrowanych i zazdrosnych o cudzy sukces pseudo biznesmenów.
Od zawsze ich wszystkie wyroby były wyśmienite,a kiedyś po chleb p.Skalskiego stało się w kilometrowych kolejkach jego sklepu na Alei,lub pod jego piekarnią,przyjeżdżali samochodami klienci z innych miast.A po chleb na święta stało się już od rana,żeby nie zabrakło.
Były wtedy inne piekarnie,ale ich produkty nie dorównywały nigdy smakiem bułkom i chlebom pana Skalskiego.
Ale skąd o tym zazdrosna, przyjezdna, złośnica może wiedzieć ?
evaraj wydaje mi sie ze powinno wejsc. Przeciez to tylko informacja o ktora prosisz:). Na Polnej w tych małych pawilonikach ,wiesz tam koło Smyka, na Sienkiewicza tam gdzie byla Delicja(postój taksówek ), na 11 Listopada, na Rynku (Górna Połac) ,W pasazu handlowym na Słonku ,na Radwana niedaleko pizzeri Roma, Ogrody nowy Groszek.
Masz rację-kiedyś to były wyroby,zwłaszcza chleb był przepyszny ale tamte czasy niestety minęły.Teraz mamy polepszacze i chleb jest lekki jak wata,nie pachnie i nie smakuje chlebem!!!!
Najlepszy,bo naturalny z piekarni na Kuźni!!!!
Gosciu z 14:39 jesli marmolada była juz sfermentowana to było zabrac tego pączka na ul Kilinskiego i pokazac komus z pracowników. Ewentualnie do któregokolwiek z punktów pana Skalskiego i zlozyc reklamacje. Reklamacje sa przyjmowane. Nawet jesli komus marmolada sie sfermentowała przez okres ,no nie wiem...kilkunastu godzin. Dziwne to bo smaze paczki w domu , lezą kilka dni czasem w cieple i nigdy nikt nie zauwazył zeby marmolada była jakas dziwna po takim czasie. Moze po prostu trafiłas na taką marmolade? Po ponownej obróbce cieplnej( w czasie smazenia ) nie ma prawa nic sie zrobic z marmoladą w paczku.
W kazdej z cukierni mozesz złozyc zamowienie na swieta. Z tego co wiem tylko do 17 grudnia przyjmowane są zamówienia.
a ja wole wyroby piekarnicze z denkowa,piekarnia mała z doświadczeniem a nie wielkoprzemysłowa,spróbujcie a nie pożałujecie
Chleb maja niedobry mnie nie smakuje.a ciasto smaczne jak jest swieże w cukierni na 11 listopada zawsze uda się im wcisnąć mi coś starego niestety