Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Piekarnia Skalski

Ilość postów: 80 | Odsłon: 8755 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
              • Odp.: Piekarnia Skalski

A czego takie zdziwienie? Cóz w tym nowego? Wejdz sobie na jej profil i zobaczysz jakie fajne robi.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Odp.: Piekarnia Skalski

Dobra,już koniec tej darmowej reklamy.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Reklamy kogo? Czego?Bo Skalski to chyba sam sie skutecznie reklamuje na wszystkich swoich samochodach. A poza tym, ktos zadał pytanie , wiec inny ktos odpowiada.Proste

Gość_Olo
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

dziękuję wszystkim za opinię, właśnie ogrom pozytywów słyszałem , na temat tej piekarni. A ciastka ptysie,:)? Dobre mają?

jatoja182
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Czy przyjmuja na zamówienie na święta?może ktoś wie?

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Naturalne składniki? Nie wiem w czym.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Chyba najwięcej chemii jest w wyrobach cukierniczych.To już nie te czasy ,że robiło się na składnikach naturalnych,nie wierzcie w to!!!!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 25

Kupiłam kiedyś pączki dla dziecka na spacerze. Nie zjadł wszystkich, więc wieczorem ja się za niego wzięłam. marmolada w środku była już sfermentowana. wiecej nic tam nie kupuję

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Następna osoba z dobrej,dużej firmy do "zniszczenia" przez sfrustrowanych i zazdrosnych o cudzy sukces pseudo biznesmenów.

Od zawsze ich wszystkie wyroby były wyśmienite,a kiedyś po chleb p.Skalskiego stało się w kilometrowych kolejkach jego sklepu na Alei,lub pod jego piekarnią,przyjeżdżali samochodami klienci z innych miast.A po chleb na święta stało się już od rana,żeby nie zabrakło.

Były wtedy inne piekarnie,ale ich produkty nie dorównywały nigdy smakiem bułkom i chlebom pana Skalskiego.

Ale skąd o tym zazdrosna, przyjezdna, złośnica może wiedzieć ?

evaraj
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jatoja182 odpowiem Ci tak: Mnie smakuja bardzo. Nie są mdłe , bo dodatek odrobiny kwasku cytrynowego poprawia walory smakowe bezy. Aromat landrynkowy nadaje niepowtarzalnego smaku i zapachu. Ale to Ty sam (a) musisz ocenic ,bo smak to kwestia gustu.

zenka
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

zenka jeśli możesz podać,w którym miejscu,na jakich ulicach mają cukiernie p.Skalscy ?

Nie wiem czy wejdzie,czy nie będzie potraktowane jako reklama ?

Chcę spróbować ich ciast,jeśli będą mi smakować, zamówię na święta.

evaraj
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

evaraj wydaje mi sie ze powinno wejsc. Przeciez to tylko informacja o ktora prosisz:). Na Polnej w tych małych pawilonikach ,wiesz tam koło Smyka, na Sienkiewicza tam gdzie byla Delicja(postój taksówek ), na 11 Listopada, na Rynku (Górna Połac) ,W pasazu handlowym na Słonku ,na Radwana niedaleko pizzeri Roma, Ogrody nowy Groszek.

zenka
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Dziękuję,kupię i spróbuję,powiem ci szczerze,że chyba ciast nie jadłam od was ?

Lokalizacja cukierni nie była mi po drodze,ale jeśli są tak dobre jak ładne i jak wyglądają wypieki na zdjęciach w twoim profilu...to muszą smakować extra :-)

evaraj
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 68

Masz rację-kiedyś to były wyroby,zwłaszcza chleb był przepyszny ale tamte czasy niestety minęły.Teraz mamy polepszacze i chleb jest lekki jak wata,nie pachnie i nie smakuje chlebem!!!!

Najlepszy,bo naturalny z piekarni na Kuźni!!!!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 27

Gosciu z 14:39 jesli marmolada była juz sfermentowana to było zabrac tego pączka na ul Kilinskiego i pokazac komus z pracowników. Ewentualnie do któregokolwiek z punktów pana Skalskiego i zlozyc reklamacje. Reklamacje sa przyjmowane. Nawet jesli komus marmolada sie sfermentowała przez okres ,no nie wiem...kilkunastu godzin. Dziwne to bo smaze paczki w domu , lezą kilka dni czasem w cieple i nigdy nikt nie zauwazył zeby marmolada była jakas dziwna po takim czasie. Moze po prostu trafiłas na taką marmolade? Po ponownej obróbce cieplnej( w czasie smazenia ) nie ma prawa nic sie zrobic z marmoladą w paczku.

Gość_Olo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 29

W kazdej z cukierni mozesz złozyc zamowienie na swieta. Z tego co wiem tylko do 17 grudnia przyjmowane są zamówienia.

zenka
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

a ja wole wyroby piekarnicze z denkowa,piekarnia mała z doświadczeniem a nie wielkoprzemysłowa,spróbujcie a nie pożałujecie

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Chleb maja niedobry mnie nie smakuje.a ciasto smaczne jak jest swieże w cukierni na 11 listopada zawsze uda się im wcisnąć mi coś starego niestety

Gość_Agnieszka
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Magdalena Bęben Design
Branża: Biura projektowe
Dodaj firmę