Reklamy kogo? Czego?Bo Skalski to chyba sam sie skutecznie reklamuje na wszystkich swoich samochodach. A poza tym, ktos zadał pytanie , wiec inny ktos odpowiada.Proste
zenka jeśli możesz podać,w którym miejscu,na jakich ulicach mają cukiernie p.Skalscy ?
Nie wiem czy wejdzie,czy nie będzie potraktowane jako reklama ?
Chcę spróbować ich ciast.
duża piekarnia nigdy nie dorówna smakiem chleba i innych wyrobów małej piekarni,mała piekarnia nie może sobie pozwolić na kiche bo padnie,duża ma to do siebie że wszystko idzie masowo,jakość może i dobra,ale mała piekarnia musi trzymać jakość,żadna maszyna i odgórnie ustalone receptury nijak się mają do piekarza i jego ręki.
I tu masz racje gosciu z 11:51. Klient sam zdecyduje gdzie kupic. Ale mnie zastanawia czemu ludzie sa takimi niedowiarkami. Nie czytają czy nie rozumieja tego co czytają? Przeciez ktos tu napisał wyraznie ze bardzo duzo ciast jest robiona na naturalnych składnikach , podejrzewam ze jesli ktos pisze to sie orientuje , wie. Ja sam kupowałem tam nie raz ciasta i mnie osobiscie bardzo smakowały. Moze nie wszystkie ale kilka jest naprawde smacznych. I nikt nikogo nie zmusza do kupowania tam. Jesli gosc z godz.20:56 pisze , ze nie nadawało sie do zjedzenia to powinien jeszcze napisac jakie to było ciasto i dlaczego nie nadawało sie do zjedzenia. Konkrety. Ze mnie jest ogólnie łasuch wiec kupuje i jem.:)
Ciekawe poncz do tortu bez spirytusu tylko kwasek
panie z delicji przeniosły się na stawki na przeciwko eklerka
Ale czy Im się uda stanąć na nogi?
Przecież przenoszą się w inne miejsce to chyba nie zbankrutowały
ciasta były... a cukierni na stawkach też już nie ma
WYZYSK I MASAKRA