ale o wiele lepszy jest chleb w punktach skalskiego niż w biedronce
szczególnie chleb robią z dobrych ciast
A które te ciasta polecasz?
Moja znajoma, Bożenka tam pracuje i robi fenomenalne torty.
ja zamawialem ze 2lata temu nieduzy mokry i srednio smaczny bez rewelacji ale moze pracownicy sie zmienili
Gosciu 18: 52- piszesz o torcie? Jesli zamówiłeś nieduży to dostałes nieduzy. Mokry był? To dobrze-tort powinien byc mokry.A to ze srednio smaczny? No cóz, kwestia smaku. Ja zamawiam tam juz od roku i znajomi jak i ja sam bardzo sobie chwale smak.Zwłaszcza te smietanowe z wisnią. Moje 5 letnie dziecko było zachwycone tortem w kształcie misia.
Wiedenski jest faktycznie bardzo dobry. Krówka tez niczego sobie. Sernik Capucino , Iza , Metrowiec ,Sernik gotowany,Bananowiec, Beatka , Cudak, Stefanka,Orzechowiec , Pijak -to tylko niektóre z ciast robionych non stop. Najwazniejsze jednak dla klientów jest chyba to , ze zdecydowana wiekszosc ciast jest na naturalnych składnikach. Budynie gotowane na mleku,biszkopty ubijane z jaj a nie zadne tam sztuczne.Pewnie ze na tak masowa produkcje nie da rady robic wszystkich kremów samemu , wiec mamy naszego ulubionego Napoleona.Ale i tak bardzo duzo robi sie tak jak u mamy:)
jeszcze dodam że szarlotka tez dobra
BOŻENKA?-Torty?-coś nowego...