Witam mam pytanie czy ktoś zamawiał u Skalskiego torta,jakie sa opinie,czy jest dobry i jaka jest cena za kg.
Jeśli tort to tylko od pani z gutwinu ceny przystępne,smaczne,ładnie udekorowane.
poprawka pani z gutwinu robiła dobre torty teraz co najwyżej są ładne
tort a torta to jest to samo kłania sie szkoła podstawowa:))
Polecam panią Bąbińską z Kunowa. Ma konto na nk, można zobaczyć jej galerię z tortami. Kilka razy zamawiałam u niej tort. Nie dość, że pyszne to jeszcze piękne!!! Najbardziej smakował mi tort o smaku malinowo -cappucino. Pycha. Szczerze polecam.
czy możesz podać jak tą panią Bąbińską znaleść na nk,bo mam nk i nie mogę jej znaleśc:))też słyszałam o niej że ma super torty,nawet jadłam raz,proszę napisz jak znaleśc ją na nk:))pozdrawiam.
wpisz Bombińska w wyszukiwarce nk tam wyżej jest błąd w pisowni nazwiska
jak na komunie to tylko od panstwa Zarzyckich z ul.Jana Pawła torty przepyszne i piekne a cena cos ok.42 zl za kilo
czy wy ludzie to tu siedzicie tylko po to by wylapywac bledy w pisowni innych??trzeba bylo na nauczyciela isc i dyktanda robic
Śmiało możesz możesz zamawiać brałam parę razy i bardzo smaczny.
Odradzam..... Smak bez rewelacji a i wyglád kiepski...
Mam komunię dziecka i słyszałam, że teraz daje się gościom małe prezenty. Czy ktoś wie gdzie można coś takiego kupić?
Polecam Panią Bombińską z Kunowa za kg bierze 30zł,a tort jaki sobie zamarzysz taki zrobi,tylko u niej zamawiam torty i zawsze jestem zachwycona smakiem jak i wyglądem!!
Ciasto to z ul.Radwana w Lewiatanie pyszne i tanie 15,99 kg (o tort trzeba by sie zapytać) chyba z Warszawy a na marginesie to ciekawe że ze stolicy oplaca sie przywieść i sprzedać za 15,99 kg a nasze miejscowe takie drogie ???