Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu


- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy masz zaufanie do ostrowieckiego szpitala?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Piekarnia na Kuźni

Ilość postów: 70 | Odsłon: 7284 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

              Odp.: Piekarnia na Kuźni

              jaki by nie był ten chleb to każdy ma dodawane drożdże,nie ma opcji aby zaczyn był bez dodatku drożdży

              Gość_piekarz
              Zgłoś
              Odpowiedz
              • Odp.: Piekarnia na Kuźni

                niekoniecznie piekarzu może być robiony na samym kwasie jak kiedyś!

                nie myl kwasu z jakimś "zaczynem" bo w piekarni jest kwas i rozczyna!!!!

                Gość_buła
                Zgłoś
                Odpowiedz
                • Odp.: Piekarnia na Kuźni

                  Dobrze buła piszesz. Gość piekarz, gdyby był piekarzem, to użyłby słowa kwas. Poza tym piekarz piszesz, że do każdego chleba dodaje się drożdże. Otóż nie. Nie do każdego, bo tylko do tych które zawierają mąkę pszenną, czyli chlebów pszennych i pszenno-żytnich. Jeśli piecze się chleb żytni, to tylko kwas go spulchni. Użycie w tym wypadku drożdży przynosi mizerne, albo żadne defekty.

                  SCZ
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                  • Odp.: Piekarnia na Kuźni

                    Czysta chemia panowie!

                    Kwas (mąka żytnia)= fermentacja mlekowa (bez drożdży)

                    Ciasto pszenne (mąka pszenna)= fermentacja alkoholowa (drożdże)

                    Maximus
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

              Odp.: Piekarnia na Kuźni

              wlasciciel badz rodzina robi reklame niby piekarni...kupic piec i robic chleb z proszku kazdy potrafi...pomysl na zarobek dobry jak kazdy inny!

              Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

              Odp.: Piekarnia na Kuźni

              Chleb bardzo dobry, najlepszy jak jeszcze ciepły, lepiej wydać pare złotych więcej i mieć pewność że je się zdrowe, naturalne pieczywo !!

              Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
              • Odp.: Piekarnia na Kuźni

                Nie ma to jak dobrze pisać o sobie prawda pani właścicielko? Tu jest min. 7 postów, gdzie właściciele wychwalają się sami ha ha ha - tak na marginesie co do gramatyki pisania: pani właścicielko "ja" w języku polskim jest domyślne. "ja byłam" "ja kupuje" "Ja zdecydowanie polecam" - byłam, kupuje itd

                Kupiłam ten chleb ze 3 tyg temu i 1. drogi 2. skórka twarda 3. nam nie smakował 4. dzieci nie ruszyły wcale 5. więcej go nie kupie. Także może komuś smakuje, ale aż tak rewelacyjny to on nie jest. Bez przesady.

                Gość_ja
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

                Odp.: Piekarnia na Kuźni

                Najlepszy razowy chlebek, jest z piekarni w Denkowie !

                Wariatka
                Zgłoś
                Odpowiedz
                • Odp.: Piekarnia na Kuźni

                  Ile kosztuje ten z ziarnami 1,5 kg?

                  Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24

                  Odp.: Piekarnia na Kuźni

                  I bagietka wiejska z Tesco, ale nie zawsze.

                  Gość_Klient
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 25

                  Odp.: Piekarnia na Kuźni

                  Fakt dobry ale trochę spieczony , twardy.

                  Laura
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                  • Odp.: Piekarnia na Kuźni

                    dajcie namiar na te piekarnie,czy jest po stronie reda czy po drugiej stronie kuzni

                    zgaga
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                    • Odp.: Piekarnia na Kuźni

                      po drugiej stronie kuzni zaraz za pałacykiem Tarnowskich

                      Mnie osobiscie najbardziej smakowal razowy reszta taka sobie

                      Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 58

                  Odp.: Piekarnia na Kuźni

                  może kiedyś chleb z Denkowa był niezły ale teraz się kruszy , jest na drożdżach i polepszaczach i nie da się go pokroić cienko.

                  Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 66

                  Odp.: Piekarnia na Kuźni

                  Chleb razowy tylko z piekarni na Kuźni,z Denkowa się kruszy i ma też drożdże

                  Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 31

                Odp.: Piekarnia na Kuźni

                Popieram.

                Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 30

          Odp.: Piekarnia na Kuźni

          Cebulowy też jest bardzo dobry.

          Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
          • Odp.: Piekarnia na Kuźni

            Ile kosztuje chlebek 1.5 kg z ziarnem???????

            Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę