jaki by nie był ten chleb to każdy ma dodawane drożdże,nie ma opcji aby zaczyn był bez dodatku drożdży
niekoniecznie piekarzu może być robiony na samym kwasie jak kiedyś!
nie myl kwasu z jakimś "zaczynem" bo w piekarni jest kwas i rozczyna!!!!
Dobrze buła piszesz. Gość piekarz, gdyby był piekarzem, to użyłby słowa kwas. Poza tym piekarz piszesz, że do każdego chleba dodaje się drożdże. Otóż nie. Nie do każdego, bo tylko do tych które zawierają mąkę pszenną, czyli chlebów pszennych i pszenno-żytnich. Jeśli piecze się chleb żytni, to tylko kwas go spulchni. Użycie w tym wypadku drożdży przynosi mizerne, albo żadne defekty.
wlasciciel badz rodzina robi reklame niby piekarni...kupic piec i robic chleb z proszku kazdy potrafi...pomysl na zarobek dobry jak kazdy inny!
Chleb bardzo dobry, najlepszy jak jeszcze ciepły, lepiej wydać pare złotych więcej i mieć pewność że je się zdrowe, naturalne pieczywo !!
Nie ma to jak dobrze pisać o sobie prawda pani właścicielko? Tu jest min. 7 postów, gdzie właściciele wychwalają się sami ha ha ha - tak na marginesie co do gramatyki pisania: pani właścicielko "ja" w języku polskim jest domyślne. "ja byłam" "ja kupuje" "Ja zdecydowanie polecam" - byłam, kupuje itd
Kupiłam ten chleb ze 3 tyg temu i 1. drogi 2. skórka twarda 3. nam nie smakował 4. dzieci nie ruszyły wcale 5. więcej go nie kupie. Także może komuś smakuje, ale aż tak rewelacyjny to on nie jest. Bez przesady.
Najlepszy razowy chlebek, jest z piekarni w Denkowie !
I bagietka wiejska z Tesco, ale nie zawsze.
Fakt dobry ale trochę spieczony , twardy.
po drugiej stronie kuzni zaraz za pałacykiem Tarnowskich
Mnie osobiscie najbardziej smakowal razowy reszta taka sobie
może kiedyś chleb z Denkowa był niezły ale teraz się kruszy , jest na drożdżach i polepszaczach i nie da się go pokroić cienko.
Chleb razowy tylko z piekarni na Kuźni,z Denkowa się kruszy i ma też drożdże
Cebulowy też jest bardzo dobry.