no to ile 1300-1500 na rekę bo 2000 to ma chyba były dyrektor na rękę
Gościu z godziny 19.02 tu nie chodzi o to czy nauczyciele są na zasiłkach, czy nie, ale o to że tych kochanych nauczycieli nie ma już w naszym kochanym gimnazjum !!
Ile klas pierwszych bedzie od wrzesnia
zawsze są kochani nauczyciele, ale przecież też muszą odejśc, takie jest prawo
Do zobaczenia w CKU :) ciekawe jaki dyrektor zasiądzie, bo skoro ma być tak dobrze ,to chyba nie z tą malowaną na rudo paniusią
oooooooooooooooooooooh FATALNIE !!!!!!!!!!!!
ale ekscytacja
czekamy kto będzie nowym dyrektorem PG 5 . Mam wielką nadzieję, że to będzie nowy dyrektor !!! Ogłoszono konkurs!!!
Na PG nr 5 nawet na tym forum wylane było mnóstwo pomówień, a okazało się wg Rankingu EWD, że PG5 jest najwyżej ocenionym gimnazjum w całym Ostrowcu. W pierwszej setce najlepszych gimnazjów w całym województwie Świętokrzyskim, oprócz PG5 (35 miejsc dalej) znalazło się jeszcze PG nr 4. Przykre, że tak łatwo i szybko powtarza się pospolite plotki. Jeśli nie wierzycie zajrzyjcie na:http://www.miastopociech.pl/artykul/ewd-2014-wojewodztwo-swietokrzyskie
Jestem nauczycielem w tej szkole, wiem w jakich okolicznościach i atmosferze pracuję. A ranking ??? Kto o tym wie??? Niektórzy jednak myślą tylko o swojej karierze.A ludzie się nie liczą.
jeżeli to wina dyrektora to zmieńcie go bo praca w reżimie to nie praca a nerwica
To gimnazjum ma szanse być jednym z najlepszych. Mała szkoła, doskonałe warunki nauki. Jak uczniowie zechcą się uczyć to będzie ok., bonauczyciele są dobrzy.