Bez obaw!!! To będzie super szkoła, da radę nie tylko po 1 roku!!!
Ale gdzie będzie po roku? Na jakim osiedlu, w którym miejscu? czy ktoś wie? czy nie będziemy mieli daleko? Czy nie trzeba jej będzie budować od podstaw? Kto to zrobi? Skąd weźmie fundusze? Na początku obiecuje się wiele, ale co potem?
Ja się nie martwię co będzie za rok. Ważne, że szkoła będzie w tym roku .
Od tych wakacji PG nr 5 będzie na Sandomierskiej razem z CKU. Zanosi się na wiele wiele lat. Warunki lokalowe i otoczenie naprawdę OK! A co najważniejsze to państwowa szkoła, bez żadnych przykrych niespodzianek w przyszłości.
PG5 w nowym miejscu ma się bardzo dobrze, a będzie jeszcze lepiej. S
Uczniowie tylko zyskają na atrakcyjnej lokalizacji. Mnie, mężowi i mojemu dziecku bardzo się tam podoba. Znacznie bardziej niż na Focha.
I nie do likwidacji a do przeniesienia,piękne miejsce,piękna szkoła,super nauczyciele
Mam wrażenie, że PG 5 chwalą teraz wyłącznie nauczyciele tam zatrudnieni, bo chcą zachęcić uczniów do swojej szkoły.
Podpis "matka"- to z pewnością nauczycielka z gimnazjum. W szkole wiele razy słychać było jej podniesiony głos albo krzyk na korytarzu.
Zwykle nauczyciele tylko chwalą szkołę, w której pracuję. To normalne.
jak dla mnie, to super nauczyciele właśnie odeszli z tego gimnazjum
Jak odeszli jak gimnazjum będzie ,to co pozwalniali ich i powypędzali na zasiłki i emerytury jak w innych szkołach,ta szkoła nie jest zlikwidowana a przeniesiona.
Też tak myślę, jak uczeń z 22:57, ja tez nie spotkam po wakacjach w PG 5 ulubionych nauczycieli.
Czy wy zawsze musicie doszukiwac sie spisku? Tam naprzwdę jest ok i nie jestem nauczycielkq z pg
Czy coś mi umknęło ? Czytam Wasze wypowiedzi i coś mi się nie zgadza, otóz z moich informacji wynika, że nauczyciele uczący w PSP 11 dostali pracę w innych PSP, nauczyciele mający prawo do świadczeń emerytalnych mają odejść, natomiast nauczyciele uczący w gimnazjum przechodzą do budynku CKU- takie informacje jako rodzic miałam przekazane przez wiarygodną osobę. Sama jestem absolwentką PSP 11 , a teraz moje dziecko musi niestety opuścić mury tej szkoły.Widziałam budynek CKU, standardem bije na głowe ten na Focha i jak powiedział pewien samorządowiec- gimnazjum na Focha będzie pod szczególnym nadzorem naszych władz.
Zgadza się,,nauczyciele mający prawo do świadczenia emerytalnego mają odejść" . Ze wszystkich zlikwidowanych szkół odeszli? Nie, zostali powyrzucani na siłę, ale nie na emeryturę,która im się jeszcze nie należy. Oszczędności .
Niestety w gimnazjum ktore jest przenisine do cku pozostalo kilku nauczycieli i na dodatek z 11 a nie z gimnzjum a to juz NIE TO !
to bardzo żle,to nie przeniesienie szkoły z nauczycielami ,a likwidacja