Gimnazjum nr 5 nie zostało zlikwidowane, zostanie przeniesione na ul.Sandomierską do budynku przy CKU
to fakt,budynek szkoły 4 wymaga remontu ale innych szkół dopiero po remontach unijnych a już polikwidowane bo będą przydatne
PG5 przenoszą do CKU
Pg 5 jest i będzie w CKU. Tam naprawdę są super warunki. Troche uczniów w tej części miasta jest. Moze to byc wiec fajna szkola.
W tej szkole znajduje się największe zbiorowisko patologi, stąd przerzucają z klas A do B- integracyjnych, dzieci rodzą dzieci. Mimo,ze wydawałoby się,że w małej szkole lepsza atmosfera itp. Jestem absolwentem tej szkoł,więc wiem co mówię. Oczywiście szkoła PG5 zostaje przeniesiona do CKU na Sandomierską.
Przecież w PSP nr 4 ma być prywatna szkoła jednej z radnych od KWW pana Prezydenta Ostrowca
Z gimnazjum zostaja prawie wszyscy
Sam jestem absolwentem 11, moje dzieci uczyły się w tej szkole li tylko ze względu na lokalizację. Czy to w PG 5 czy w 11 to wszystkie panie pamiętam jako nauczycielki nauczania początkowego: Gwóźdź, Skwirowska, w świetlicy albo w przedszkolu Czerwińska brrrrrrrrr!
G.... prawda!
A co się stało pod labiryntem?
Nie widzisz niżu? Przecież młodzi stąd wieją, a ci co zostali mają jedynaka, maksymalnie dwoje dzieci.
No masz rację, ale kogo Ci nauczyciele planują uczyć? Póki młodzi mogą się przebranżowić albo wyjechać jak inni. Nikt dla nauczycieli nie będzie nagle rodził dzieci, bo warunki marne w całej Polsce a już w takich miasteczkach jak Ostrowiec bardzo wiele osób szuka jakiejkolwiek pracy i wykształceni w marketach pracują. Takie czasy.
Wielu z nas zmaga się z bezrobociem a wielkie ale jest, gdy zwolnienia dotyczą nauczycieli. Niestety, nikt nie będzie rodził dzieci, żeby oni mieli kogo uczyć. Trzeba się cieszyć, ze choć kilka lat się miało dobrą pracę.
nie pleć bzdur 15:40
no tak trzeba się cieszyć że się nie zdechło z rodziną z głodu z braku pracy stuknij się
gimnazjum ma być przeniesione, ale podobno dzieci mogą zapisywać się do stowarzyszenia
nie będzie zadnego gimnazjum
Acha