Fajnie pracuje Samorząd Uczniowski. Faktycznie fajne imprezy, działalność charytatywna itp.
do 13.11 - nie wiem o czym Ty mówisz,moje dziecko chodzi tam do gimnazjum i zupełnie nie rozumiem o czym piszesz.Wymagają za dużo?Przecież ramy programowe są wszędzie takie same,pomagają uzdolnionym a słabszym nie???????To już przesada.Nigdy nie spotkałam się,żeby nauczyciele pomagali tylko lepszym.Mój dzieciak to "średniak" i nikt nigdy nie odmówił mu pomocy.Nie wiem czy masz tam dziecko,czy tylko powielasz to "co słyszałaś"...
do 14.50 bzdury bzdury i jeszcze raz bzdury
Dobre gimnazjum. Moi obaj synowie tam chodzili i choć nie byli aniołami nie tylko je skończyli, ale po latach wspominają bardzo dobrze klimat, nauczycieli, poziom nauczania, który jak się okazało przygotował Ich dobrze do dalszej nauki. Dziś są po studiach i miło wspominają.
Podzielam opinie Gościa z 19.15 moja córka tam chodzi jest zadowolona, dużo tam się dzieje dobrych rzeczy dla dzieci, dobrze uczą i ogólnie polecam.
Zastanawiam się dlaczego nie ma wszystkich wpisów np. mojego. czyżby wiarygodne były tylko te pochlebne promujące szkołę . wygląda na to, e tak . Znowu PG medialne wyróżnione jak zawsze A gzie konkrety za ze ta szkoła taka dobra? W czym? ????Ja nie polecam!!!!!Podałam wcześniej argumenty ale ich nie wyświetlono.