Ale to już było. Tematy wałkowane rok w rok. Ileś napisze że e tam a ileś napisze super! Zresztą o każdej szkole tak piszą. I czy to coś ci wyjaśni?Nie. Ja byłam bardzo zadowolona. Fajna, przefajna klasa, nauczyciele spoko, chodziłam chętnie bez większego stresu. Nie powiem, że bez żadnego, jak to w szkole raz z górki raz pod górkę. Normalne i szkoła po prostu normalna.
Tylko pg1, gimnazjum sportowe w Norwidzie, ewentualnie jak jestes przy kasie to gimnazjum Konarskiego.
Chodziło tam moich 2 synów. Jest ok, przyjazna atmosfera, nauczyciele profesjonalni, w liceum żadnych problemów.
Popieram. Najlepsza szkoła, nauczyciele profesjonaliści. Potem nie ma żadnych problemów. I dużo się dzieje oprócz normalnych zajęć.
Fajnie pracuje Samorząd Uczniowski. Faktycznie fajne imprezy, działalność charytatywna itp.
nie polecam konarskiego moim zdaniem za dożo wymagają od dziecka jak na swoj wiek od razu chcą zrobic geniusza bardziej pomagaja uzdolnionym dzieciom a tym słabszym nie
do 13.11 - nie wiem o czym Ty mówisz,moje dziecko chodzi tam do gimnazjum i zupełnie nie rozumiem o czym piszesz.Wymagają za dużo?Przecież ramy programowe są wszędzie takie same,pomagają uzdolnionym a słabszym nie???????To już przesada.Nigdy nie spotkałam się,żeby nauczyciele pomagali tylko lepszym.Mój dzieciak to "średniak" i nikt nigdy nie odmówił mu pomocy.Nie wiem czy masz tam dziecko,czy tylko powielasz to "co słyszałaś"...
Zaraz chwileczkę, wysłałaś dziecko do prywatnego gimnazjum a sama przesiadujesz na tym "forum" ?
Czyżby to nie jest ukryta reklama ? Za to się płaci kochana...
Dobre gimnazjum. Moi obaj synowie tam chodzili i choć nie byli aniołami nie tylko je skończyli, ale po latach wspominają bardzo dobrze klimat, nauczycieli, poziom nauczania, który jak się okazało przygotował Ich dobrze do dalszej nauki. Dziś są po studiach i miło wspominają.
Obecnie jestem w ostatniej klasie pg4, i polecam je każdemu. Są bardzo dobrzy nauczyciele, którzy nie tylko wymagają, ale również mają genialny kontakt z uczniami. Jest bardzo przyjazny klimat. Wiele się dzieje. :)
Moi synowie tez skończyli pg4 i nie zamieniliby tej szkoły na żadną inną. Wiadomo pracować trzeba, jak to w szkole, ale atmosfera ok, dzieje się dużo fajnych rzeczy dla młodzieży
Dużo fajnych rzeczy się dzieje - czyli co? Przykłady, kto wie.
Dużo konkursów, dyskoteki, ciekawe koła zainteresowań, wyjazdy i wycieczki, rajdy, wypady na pływalnię, Gutwin, w ziemie do Bałtowa na narty, snowboard itp. :)
Polecam , moje dziecko chodzi i jest bardzo zadowolone. Atmosfera fajna. Wiadomo uczyć się trzeba;)