Jutro kończę to gimnazjum i mogę z całą pewnością je polecić każdemu. Poziom jest wysoki, nauczyciele wymagają, przez co uczniowie uzyskują wysokie wyniki na egzaminach. A co do bezpieczeństwa, to jest jak najbardziej ok, jeśli dziecko zbyt nie ,,podskakuje" do starszych albo bardziej agresywnych to nic się złego nie stanie :)
Nie powiedziałabym, że masz rację. Muszą mieć jakiegoś kozła ofiarnego i nie chodzi o starszych uczniów a rówieśników. Potrafią gnoić dzieci a n-le są bezradni. Ogólnie jeśli chodzi o poziom to jest dobrze.
super, a lukier az cieknie
Cała prawda! reklama dxignią sukcesów. Oj medialna ta p.dyr. sa w Ostrowcu inne gimnazja całkiem dobre, majace wiele osiągnięć.
Moi 2 synowie chodzili, nie było żadnego problemu. Szkola przyjazna uczniom.
PG 4 jest to szkoła z klasą - zapewnia uczniom wysoki poziom nauczania i bezpieczeństwo, co jest dla młodzieży i ich rodziców najważniejsze. Więc będę tą szkołę zawsze polecał.
ja tez szkola dobra i moge powiedziec ze lepszej bym dla dzieci swoich nie znalazla bo myslalam o innej ale zostalo na tej i nie zaluje. Bardzo dobre podejscie do dzieci.
SŁODZENIE KADRY DO NABORU MŁODZIEŻY-PRZECIEŻ TO EWIDENTNE. POZIOM I BEZPIECZEŃSTWO-ŻENADA-PRZECIEŻ KAZDA SZKOŁA JE ZAPEWNIA!!!
Na 100 jestem rodzicem i nie słodzę. Polecam PG 4.
Bezpieczeństwo? Banda wyrostków potrafi potrząsać rówieśnikiem a matka może sobie żyły wypruć i nic nie zdziała. Trzeba przenosić dzieci żeby mogły żyć. Poziom jako taki, nauczyciele bardzo różni, od naprawdę na poziomie do osób, które nie powinny pracować z młodzieżą. Większość zupełnie przeciętna jak i szkoła. Młodsza chodzi do podstawówki w tej placówce i póki co jest bardzo dobrze.
Poziom bardzo wysoki, często aż ponad normę.
Wystarczy spojrzeć na wyniki egzaminów w tym roku. Poszło bardzo dobrze. Super szkoła, super dyrekcja, super nauczyciele...
O, a tego poziomu aż ponad normę nie zauważyłam.
PG4 skończyły moje trzy córki.Szkoła bezpieczna, nauczyciele wymagający ,co przyniosło efekty na egzaminach i zaowocowało w liceum