Na baje proponuję pod blok ..... na ławkę, tam zawsze znajdzie się towarzystwo na miarę osobowości założyciela tego wątku.
P.S. "Chciałabym ......" - pisze się razem.
Cytat z Wikipedii: "Wielokropek – znak interpunkcyjny w postaci trzech umieszczonych obok siebie kropek...".
Jak już czepiasz się pisowni, to zacznij od siebie.
Wracając do tematu, to też słyszałem takie opinie, ale najlepiej jest popytać tych co tam chodzą.
Chodzila tam moja corka i z przykroscia stwierdzam ze mam bardzo zle wspomnienia.Odradzam!!!
Odradzam
Wielkie Dzięki za kłamliwą reklamę od tych, którzy mają problemy z ukończeniem tego gimnazjum
Jeśli jest się osoba co to nie ja, lubiaca cwaniakowac do bicia jak pizda w świecie to na pewno ta szkoła dla takiej osoby ;)
Największą suką w tej szkole to pani Dorota Chmura ucząca Historii
Uważajcie na tą ździre
za ten tekst na jej miejscu podał bym do sądu o zniesławienie..
Jakoś chodziłam do tego gimnazjum i jeszcze żyję,miewam się dobrze, jeśli dzieciak jest podatny na wpływy innych to niezależnie od tego, do którego gimnazjum się go pośle i tak będzie pił i palił. Nauczyciele? ot tacy sobie, ok, chociaż bardziej niedostępni i mniej przyjaźni niektórzy niż ludzie z tytułem profesora na uczelni wyższej.
A co do Doroty Chmury to najbardziej na poziomie nauczyciel tam,bez zbędnych głupich żartów, rzeczowa, konkretna, nastawiona na to, żeby rzeczywiście nauczyć, a nie słodzić gówniarzom i przymykać oko.
najlepsze wpsomnienia mam z trojki. byla i nauka i zabawa. z tych najgorszych nauczycieli zawsze byla polewka, na koniec okazali sie wcale nie tacy zli. w sumie to zle wspominam tylko dyrektorke.