PG 3 - tam jest super! Najlepiej świadczy o tym popularność na tym forum. Gdyby to była szkoła nijaka czy słaba, nikt by się nie znęcał tu nad nią. Wszystkim polecam. A dlaczego?
- nauczyciele z pasją
- inicjatywy podchwytywane przez inne szkoły
- najnowocześniejsze pracownie
- jako pierwsi wprowadzili bal gimnazjalny, koncerty charytatywne, konkursy talentów
- bardzo dobre wyniki egzaminów gimnazjalnych
- wizyty ciekawych ludzi
- atrakcyjne wycieczki, także zagraniczne
- najbardziej usportowiona szkoła w mieście
No i?
marna reklama?
ile kiepów na przerwach palą, żal
A tego co się dzieje na lekcjach nie da się opisać... Nauczyciele nawet nie potrafią zapanować nad uczniami.
Nie sadze zeby bylo najlepsze zadne gimnazjum, uwazam ze pg3 tez takim nie jest ,nawet powiem wiecej ...porazka,porazka szkolnictwa.Na szczescie mam juz to z glowy
wybór trójki to był strzał w dziesiątkę. to szkoła dla wszystkich. jest tak jak powinno być w szkole.
Polecam to gimnazjum. Blisko do wszystkiego od Żabki po inne sklepy monopolowe.
Daleka droga do poziomu mojej szkoły na Stawkach
Jak czytam te posty to myślę,że piszą jacyś złośliwcy. Jestem uczennicą i mogę coś na ten temat powiedzieć!!!Szkoła jest bardzo w porządku!Nowoczesna, nauczyciele dbają o to by nas nauczyć,przygotować dobrze do egzaminów i na lekcjach jest dyscyplina! Wiadomo znajdzie się jakiś idio....który próbuje coś głupkować ale raczej szybko studzi swoje emocje bo nie ma poklasku. Kto nie chce nie chodzi na lekcje ale jego sprawa i źle kończy z własnej woli np nie zdaniem do klasy następnej.Przeważnie większości zależy i z pustą głową z lekcji nie wychodzi.Ponadto w szkole mamy dużo super imprez i to jest bardzo OK.Wiem, że jak ja będę odchodziła łezka się w oku zakręci...mam wielu ulubionych nauczycieli!