Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                • Odp.: PG nr 1 - dyrektor nie radzi sobie z przemocą w szkole

jak można mieć pretensje do dyrektorki jak się ma patologię dzieci w domu,

kiedy doczekamy się wysokich kar dla rodziców za zaniedbywanie obowiązków w stosunku do dzieci do 18 roku życia , rodzice powinni nwet siedzieć za to w więzieniu ,to matka z ojcem boi się takiego dzieciaka a nie dzieciak matki i ojca,i jeszcze taka pisze na forum ze dyrektor nie daje rady -patologia

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 43

Odp.: PG nr 1 - dyrektor nie radzi sobie z przemocą w szkole

a ja kończyłam tą szkołę 4 lata temu, i doskonale wiem że zdarzały się tam nie raz takie wypadki... kopanie po kostkach wszystkich przechodzących w szatni, a w zimę istny poligon przed wejściem do budynku

co do nauczycieli to byli tacy którym zależało oraz tacy którzy nie przygotowywali nas w żaden sposób

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 41

A gdzie rodzice?- Dopuścili, żeby dziecko upiło się?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Myślę, że każdy z nas miał kiedyś 15 lat i też popełniał błędy,nie oceniajmy tak szybko ani rodziców tego chłopca jak i dyrekcji czy nauczycieli. Teraz zadaniem nauczycieli i rodziców jest poznanie przyczyny zachowania tego ucznia, może ma jakieś problemy.

Dziecko moje też uczęszcza do tej szkoły, uczą w niej rózni pedagodzy z powołaniem i nie jak w każdej szkole.

Uwazam że w gimnazjum powinni uczyć sami młodzi nauczyciele bo podejście tych starszych do młodziezy jest przerażające, a młodzież się buntuje a skutek czasem odwrotny.

Gość_mamuska 1977
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 46

a czy ty upilnujesz swoje dziecko?- kiedy wychodzi o 7 rano do szkoły? wiesz co tak naprawdę robi?

Gość_mamuska 1977
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

wiecie ze co 2 gimnazjalista próbował narkotyków?, uprawiał seks? co drug............i, jak myślicie padło na moje dziecko czy na wasze? zastanówcie się, czy jest z wami szczere?

Gość_mamuska 1977
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

a jeszcze gorzej żeby przychodził do szkoły pijany?

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 49

Do 20:52 nie zgodzę się że w gimnazjum powinni uczyć sami młodzi nauczyciele.Moje dziecko też chodzi to PG1 i wiem że ci "młodzi" nauczyciele wcale nie dają dobrego przykładu uczniom i nie mają wychowawczego podejścia do ucznia,a każdy nauczyciel każdego przedmiotu powinien takie mieć,nie jedynie sucho przekazywać wiedzę.A co do chłopca pijanego to uważam że ani to wina dyrekcji ani rodziców,przecież nikt za takim nastolatkiem 24h na dobe nie chodzi i nie pilnuje czy aby nie pije.A wychowanie w domu? owszem ważne ale ile słyszy się przypadków że z dobrych rodzin dzieci schodzą na manowce a z patologicznych są porządnymi ludźmi.Oj dużo by pisać

Gość_mama 1976
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 50

były wezwane pogotowie i policja

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
    2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -
    Losowa firma:
    WarszawaRemont.com
    Branża: Remonty
    Dodaj firmę